Ziua Fascinaţiei Plantelor sărbătorită la USAMV Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

USAMVCea de-a III-a ediţie a evenimentului internaţional „Ziua Fascinaţiei Plantelor” 2015 este lansată luni, 18 mai, la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină  Veterinară  Cluj-Napoca,  sub  umbrela  Organizaţiei Europene  pentru Ştiinţa Plantelor  (European Plant Science Organisation – EPSO). Până în prezent au fost  organizate  peste  1000  de  evenimente  la  scară  mondială,  România devenind  din  acest  an, membru  EPSO  şi  partener  al  activităţilor  dedicate fascinaţiei plantelor.

„Ziua Fascinaţiei Plantelor” 2015 este un eveniment animat de dorinţa de a stimula cât mai mult populaţia spre observarea lumii fascinante a plantelor, atragând interesul pentru cunoaşterea importanţei plantelor pentru agricultură,horticultură, silvicultură, pentru producerea durabilă a alimentelor, a produselor nealimentare printr-o bioeconomie eficientă (prelucrarea hârtiei,  a lemnului, aproduselor chimice, a energiei sau a produselor farmaceutice).

Ziua Fascinaţiei Plantelor va fi sărbătorită în întreaga lume, fiind susţinută de o  serie de evenimente care vor  fi  organizate în  peste  80 de ţări,  în  spaţii publice şi din aer liber, în universitaţi, institute de cercetare, teatre, pieţe publice și  parcuri,  pentru  a  informa  şi  a  sensibiliza  populaţia pentru respectul  şi admiraţia datorată lumii plantelor (a se vedea pagina web www.plantday.org,).

Comitetul  de  organizare,  coordonat  de  Prof.  Dr.  Carmen  Socaciu,Coordonator naţional EPSO pentru România şi Prorector al USAMV Cluj-Napoca,vă  invită  să  participati,  conform programului  anunţat,  în perioada 16-19  mai 2015, la evenimentele care vor fi organizate în Cluj-Napoca, la Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară, Universitatea “Babeş-Bolyai”- Facultatea de Biologie, Grădina Botanică, Institutul de Cercetări Biologice din Cluj-Napoca, precum şi în Jibou, la Institutul de Cercetări şi Grădina Botanică din Jibou.

program

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj