Ziua Europei, sărbătorită la Cluj-Napoca. Vezi ce evenimente au fost pregătite.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

drapeluriSâmbătă, 9 mai 2015 este sărbătorită Ziua europei. La Cluj-Napoca au fost pregătite câteva evenimente speciale cu această ocazie.

Primăria municipiului Cluj-Napoca, în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Nord-Vest, va sărbători Ziua Europei, sâmbătă, 9 mai 2015, în municipiul Cluj- Napoca, prin organizarea unei expoziţii de materiale de informare europeană amplasată în Parcul Central „Simion Bărnuţiu”, lăngă Clădirea Casino, modernizată şi reabilitată din fonduri europene.

În această atmosferă festivă, între orele 11.00-14.00, vizitatorii vor avea ocazia să afle detalii despre teme europene de interes, activităţile instituţiilor europene, dar şi să obţină informaţii referitoare la programele de finanţare europeană.

Municipalitea clujeană va expune la standul organizat cu ocazia Zilei Europei materiale de informare europeană furnizate de Biroul de Informare al Parlamentului European, Centrul de Informare Turistică al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca şi Punctul de Informare Europeană al Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Proiectul de sărbătorire a Zilei Europei dedicat cetăţenilor clujeni, cetăţeni europeni, reprezintă o prioritate pentru municipiul Cluj-Napoca, iar informarea acestora în cadrul evenimentului de distribuire a materialelor de informare europeană continuă o tradiţie a acestui eveniment mai ales că în 2015 municipiul Cluj-Napoca a fost desemnat Capitală Europeană a Tineretului.

Totodată, în municipiile reşedinţă de judeţ şi în localităţile în care sunt dislocate unităţi militare ale Diviziei 4 Infanterie „Gemina” vor avea loc sâmbătă, 9 mai, ceremonii militare prilejuite de sărbătoarea cu triplă semnificaţie: Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Europei şi Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial.

În Cluj-Napoca, manifestarea se va desfăşura începând cu ora 9.30, la Monumentul Glorie Ostaşului Român, de lângă Catedrala Metropolitană Ortodoxă.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj