Zilele Porților Deschise ale Parcului Sportiv „Iuliu Hațieganu”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

arh_Rusu_Vlad_012Universitatea  Babeș-Bolyai,  în  parteneriat  cu Grupul  de  inițiativă  civică  S.O.S. (Societate Organizată Sustenabil) și proiectul Pata Cluj, cu susținerea Fundației Comunitare prin fondul In-Joy, organizează Zilele Porților Deschise ale Parcului Sportiv „Iuliu Hațieganu”, în perioada 6-8 noiembrie 2015.

Evenimentul va debuta  vineri, 6 noiembrie 2015, cu începere de la ora  10.00,  cu  o expoziţie-foto cu tema “Parcul Sportiv – Care a fost viziunea interbelică pentru cel mai mare parc  al  orașului?”,  organizată  la  Sala  de  Atletism  din  interiorul  Parcului  Sportiv  „Iuliu Hațieganu” (str. Pandurilor nr. 7).

Reabilitat anul trecut în baza unui proiect european de peste 25 milioane de lei, parcul îşi va deschide larg porţile pentru cele 3 zile în care studenţii şi profesorii din cadrul UBB vor desfăşura diverse competiţii pe terenurile de sport.

Vino în Parcul „Babeș” la mișcare, plimbare ori socializare! Ai acces gratuit și general în parc timp de trei zile, timp în care poți vedea fotografii și planșe vechi cu proiectul de parc premiat la Olimpiada din Berlin (1936), să îi întâlnești pe copiii din Pata Rât la fotbal sau să faci sport, dacă ești student la UBB, pe terenurile de sport.

event FB parcProgram:

Vernisaj expoziție Parcul Sportiv – Care a fost viziunea interbelică pentru cel mai mare parc al orașului?. Curatori: Vlad Sebastian Rusu, arhitect și Adi Dohotaru, jurnalist & activist
Vineri, 6, noiembrie, ora 10, Sala de Atletism

Fig.54 - proiect parc sportiv 1937Cunoaște Pata Clujul
Campionat de fotbal cu copii din Pata Rât
Sâmbătă-Duminică, orele 10.00-18.00, teren de fotbal sintetic mic
înscrie-te pe pagina www.patacluj.ro

Studenți, occuppy terenurile de sport
Sâmbătă-Duminică, orele 10.00-18.00 – acces doar pentru studenții și cadrele didactice din UBB
Campionate de fotbal, baschet, volei și handbal la care participă studenți și profesori din UBB

Green First Steps – O oră dedicate naturii și colectării selective
Sâmbătă ora 11, întâlnire la terenurile de beach voley cu arhitecta Gizella Kovats

Și ce program vă mai propuneți voi!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj