Zilele Comunei Baciu – O sărbătoare în metropola clujeană

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

zilele comunei baciuÎn acest sfârşit de săptămână (19-20 iulie) va avea loc a doua ediţie a Zilelor Comunei Baciu. Organizatorii s-au pregătit în mod special cu un program dedicat locuitorilor din comuna limitrofa municipiului Cluj Napoca. Spectacole diverse, muzică de calitate, invitaţi de marcă din ţară şi străinătate vor încerca să facă această a doua ediţie una de neuitat, mai ales după ce ştacheta a fost ridicată sus la prima ediţie.

Sâmbătă, de la ora 10,00, manifestările vor debuta cu evenimente pentru copii. Proaspăt recepţionată şcoala din comuna Baciu îşi va deschide porţile pentru competiţii sportive, cum ar fi de tenis de masă sau şah.

De la ora 17,15 pe stadionul din Baciu (la ieşirea spre Zalău) va avea loc Deschiderea Oficială şi primirea invitaţilor. Apoi vor urma, în cascadă, concerte, parada modei, magie şi iluzionism cu Belloni, totul culminând cu focuri de artificii şi discotecş în aer liber. Între artiştii primei zile îi amintim pe Mike Zetter, Marina, Icar, Annya şi inegalabilii IRIS. După tradiţionalele focuri de artificii de la miezul nopţii, va urma o discotecă în aer liber până la 2,30.

Duminică, ziua a doua a evenimentului, va fi dedicată folclorului. Ansamblurile “Tradiţii Şomeşene”, “Cununa Someşană”, “Poeniţa”, “Ardealul” dar şi interpreţii Adrian Socaciu, Carmen Ioana Serban, Mihaela Grindean, Sergiu Sotelecan, Fraţii Zegrean, Diana Gribincea şi Raluca Dargau vor incinta cu siguranţă publicul adunat la Zilele Comunei Baciu.

Seara se va încheia cu 2 recitaluri extraordinare: Beatrice es Nagy Fero din Ungaria şi Compact din România. Finalul evenimentului va avea loc în jurul orei 22,00 cu lansarea lampioanelor.

“Am încercat pentru această a doua ediţie a Zilelor Comunei Baciu să ne pliem pe gustul locuitorilor comunei noastre şi să le oferim tuturor bună dispoziţie. Avem muzică uşoară diversă, în română şi maghiară, întocmai aşa cum este şi comuna noastrş multiculturalş dar cu armonie şi bună înţelegere. Vom încerca să prezentăm celor care ne vor vizita în aceste zile câteva dintre tradiţiile noastre autentice şi specific comunei Baciu. N-am fi reuşit să organizăm toate acestea fără aportul comunităţii economice din comuna Baciu fără ajutorul sporsorilor ”, a declarat ing. Ioan Florin Mureşan din dubla sa calitate de primar şi organizator principal al evenimentului.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj