Zeci de bicicliști și conducători de trotinete amendați.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Poliţiştii rutieri din cadrul poliţiei municipiul Cluj-Napoca continuă activităţile pentru impunerea unei conduite preventive în rândul participanţilor la traficul rutier.

La data de 7 septembrie a.c., în intervalul orar 17.00-19.00, poliţiştii rutieri împreună cu poliţişti din cadrul Secţiilor 1-7 Poliţie Cluj-trotinete 1Napoca, au acţionat în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul nerespectării limitei legale de viteză.

Totodată, a fost verificat modul în care conducătorii de biciclete şi trotinete respectă prevederile legale.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost legitimate 183 de persoane şi au fost verificate peste 170 de vehicule.

Urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 135 de sancţiuni
contravenţionale.

Astfel, pentru pentru nerespectarea regimului legal de viteză au fost sancţionaţi 43 de conducători auto, fiind reţinute 2 permise de conducere.

Pentru siguranţa și impunerea unei discipline rutiere tuturor participanţilor la trafic, acţiunile poliţiştilor vor continua!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj