Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2017: 21 de km de distractie si record de participare cu 6000 de concurenti din 33 de tari

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

WizzAir Cluj Napoca Marathon. Comunicat de presă - Strazi inchise si en...A 7-a editie Wizz Air Cluj-Napoca Marathon are loc weekend-ul acesta sambata si duminica. Peste 6000 de concurenti din 33 de tari sunt asteptati la start la probele de maraton, semimaraton, maraton stafeta, cros de 10 km, cursa copiilor si Crosul BT. Organizatorul, asociația Runners Club ii intampina pe concurenti si pe sustinatori cu un circuit de alergare de 21 de km de-a lungul caruia vor fi amenajate 11 puncte de divertisment cu muzica live, mancare proaspata, o proba neoficiala de stafeta pentru oameni si catei si alte momente surpriza de entertainment.

Runners Club organizeaza pentru al saptelea an consecutiv Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, concursul de alergare cu cel mai mare numar de concurenti din Transilvania. Atmosfera a fost intodeauna unul dintre atuu-rile competitiei de la Cluj-Napoca motiv pentru care pe langa probele de concurs, organizatorul a gandit o serie de momente cu muzica live si MC de-a lungul celor 21 de km de circuit de alergare. Cele 11 puncte vor fi amplasate dupa cum urmeaza:

maraton

Alte activitati la Cluj-Arena in acest weekend:

 Expo Maraton la Sala Polivalenta si Cluj Arena. Ridicarea kit-urilor de concurs se va face incepand de vineri 7 aprilie între orele 14:00-19:00 si sambata 8 aprilie intre orele 10:00- 19:00 de la Sala Polivalentă iar duminică 9 aprilie (doar pentru probele competitive) intre orele 7:00-8:00 din incinta Cluj Arena.

 Cursa Copiilor Tinmar se va desfasura sambata 8 aprilie la Cluj-Arena. Runners Club

pune gratuit la dispozitia parintilor 650 de kituri de concurs care se pot ridica sambata intre

orele 11:00 – 15:00. Pana la ora 12:00 se vor preda kituri cu prioritate parintilor care au

rezervat un loc la cursa online, iar dupa ora 12:00 kiturile se vor preda pe principiul primul

venit, primul servit.

 Crosul BT , cursa gratuita de 5 km va avea loc pe 9 aprilie, cu start la ora 09:00 de pe stadionul Cluj Arena. Un numar record de concurenti s-au inscris la proba iar kiturile de concurs se vor preda doar vineri si sambata, cu prioritate celor care s-au inscris pe website- ul competitiei. Editia din acest an se numeste „Alergarea dupa ZamBT”. Concurenti si sustinatori sunt incurajati participe cu accesorii care sa aduca buna dispozitie si pe sa le poarte in timpul alergarii.

 Eat & meet. A 7-a ediție a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon vine anul acesta cu o surpriza, o zona cu mancare si bautura #StreetFood amenajata la Cluj Arena, in parcare.

 Ștafeta neoficiala AROBS pentru oameni si catei. Iubitorii animalelor sunt invitati la proba dedicata lor, care se va desfasura duminica 9 aprilie, de la ora 11:00 pe platoul dintre Cluj Arena și Sala Polivalenta. Inscrierile la aceasta proba se pot face aici: https://goo.gl/cmtzYa

 Zona de masaj. Concurentii de la proba de maraton si semimaraton se vor putea relaxa dupa cursa cu o sesiune de masaj, intr-o zona care va fi amenajata pe stadion, langa pista de alergare, in dreptul tribunei principale.

Traseele probelor si strazile care vor fi inchise sambata de dimineata pana dupa pranz:

Proba maraton, semimaraton, maraton ștafetă: Cluj Arena – Splaiul Independentei – str Uzinei electrice – Aleea Stadion – str G.Cosbuc – str Motilor – str Gh.Sincai – str Napoca – str. Universitatii – str M. Kogalniceanu – str. Baba Novac – str. I.C. Bratianu – str Universitatii – bd Eroilor- str Baba Novac – str. I. Maniu – Piata Unirii – str Napoca – str Gh Sincai – str Motilor – str Cosbuc – str Cardinal I.Hosu – str E. Isac – str Memorandumului- str 21 Decembrie – intoarcere la Prefectura – str 21 Decembrie – str Regele Ferdinand – str G. Baritiu- str. Cardinal I. Hosu – str G. Cosbuc – Parc Central – intoarcere –  str G Cosbuc – Splaiul Independentei – intoarcere la Opera maghiara – Splaiul Independentei – Pod Napoca- str 1 Decembrie 1918- intoarcere- str 1 Decembrie 1918 – Pod Garibaldi – Splaiul Independentei – Parcul Iuliu Hatieganu – Splaiul Independentei – Pod Garibaldi – str 1 Decembrie – Pod Napoca – Splaiul Independentei – Cluj Arena . Sosire

Proba 10 km: Parc Central (start)– întoarcere – str. G Cosbuc – Splaiul Independentei – întoarcere la Opera maghiara – Splaiul Independentei – Pod Napoca- str 1 Decembrie 1918- intoarcere – str 1 Decembrie 1918 – Pod Garibaldi – Splaiul Independentei – Parcul Iuliu Hatieganu – Splaiul Independentei – Pod Garibaldi – str 1 Decembrie – Pod Napoca – Splaiul Independentei – (sosire)Cluj Arena.

Crosul BT: Cluj Arena – str. Cardinal I. Hossu – intoarcere la Opera Maghiara – strada Mamaia – Bd. 1 decembrie 1918 – Splaiul Independentei – (sosire) Cluj Arena.

Incepand cu accest an, accesul concurentilor in zona de alergare de la Cluj-Arena si a spectatorilor in zona destinata lor se va face prin tribuna oficiala, prin inelul 1 al stadionului. Organizatorii invita clujenii sa se bucure de spectacolul de alergare din acest sfarsit de saptamana, sa iasa din case si sa-i sustina pe concurentii veniti din toata lumea sa participe la eveniment. Pe soferi ii roaga sa manifeste intelegere fata de concurentii care vor alerga de-a lungul strazilor care vor fi inchise doar pentru cateva ore.

Despre Wizz Air Cluj-Napoca Marathon: maraton-cluj.ro

Wizz Air Cluj-Napoca Marathon este o competitie sportiva cu un nivel tehnic ridicat, dedicata comunitatii sportive internationale. Gandit de la prima editie ca o manifestare sportiva menita sa reuneasca intr-o competitie deschisa alergatori profesionisti si amatori din tara si strainatate, maratonul a devenit un eveniment simbol care defineste orasul Cluj-Napoca ca oras sportiv european. Wizz Air Cluj-Napoca Marathon face parte din programul de evenimente sportive organizate sub egida Runners Club in 2017, prin care asociatia promoveaza in randul publicului larg un mod de viata sanatos prin practicarea alergarii sportive.

Despre Runners Club: runnersclub.ro

Runners Club este o asociatie sportiva care promoveaza alergarea ca sport de masa prin evenimente sportive de amploare: concursuri de alergare, cros-uri si maratoane. Asociatia organizeaza gratuit si periodic sesiuni de alergare si antrenament pentru alergatorii din Cluj-Napoca, si actiuni de educatie sportiva menite sa creasca gradul de constientizare al publicului larg asupra beneficiilor fizice si psihice ale alergarii.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj