WiFi gratuit în zona centrală

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

P-ta Unirii. JPGPrimăria Cluj-Napoca a instalat începând de astăzi WiFi gratuit în Piaţa Unirii şi pe pietonalul de pe B-dul Eroilor. Pentru punerea în practică a acestui plan, Primăria prin Serviciul Strategii de Informatizare, a colaborat cu Universitatea Tehnica şi Clusterul IT. Accesul la internet se face pe baza unui portal captiv în care turiştii şi clujenii trebuie să se întregistreze cu o adresă valabilă de email.

Portalul captiv va fi disponibil în limbile:

– română,

– maghiară,

– engleză,

– franceză,

– germană.

Înregistrarea se face cu adresă de email., iar câmpurile din formularul de înregistrare (se pot adăuga/scoate oricând) vor fi:

– Numele;

– Tara de origine;

– Cetăţean clujean? [da/nu], dacă nu, scopul vizitei: [ Turist /investitor/ altele];

– Folosesc WiFi pentru: [divertisment / muncă…];

– Zi de naştere;

– Gen (masculin/feminin)

Prin acest proiect muncipalitatea clujeană vine în sprijinul tinerilor doritori de a accesa internetul, oferindu-le posibilitatea de a face acest lucru gratuit în Piaţa Unirii. Proiectul se va extinde şi în alte zone din centrul oraşului.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj