WERTHER revine! Cea de-a doua reprezentație a aclamatului spectacol francez ne impresionează duminică, 18 octombrie

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

  Werther 412 - NIC_9979 - 30.09.2015Opera Națională Română din Cluj-Napoca are plăcerea de a vă invita duminică, 18 octombrie, ora 18:30, la cea de-a doua reprezentație ”Werther”,  de Jules Massenet. Spectacolul a cărui strălucitoare premieră a deschis Stagiunea lirică 2015-2016 revine pe scenă într-o regie franceză de excepție, cu o distribuție deosebită și o  poveste de un romantism unic.

       Opera ce pulsează cu poezie, pasiune și suferință  este una dintre cele mai de preț creații lirice mondiale, ce relevă frumusețea muzicii franceze și este apreciată pe cele mai înalte scene ale lumii. Noua montare a creației lui Massenet revine la Cluj la nouă decenii de la premiera de pe aceeași scenă, fiind rezultatul colaborării dintre teatrul liric român și  o echipă regizorală din Franța, formată din regizoarea Nadine Duffaut și  scenografului Louis Désiré, care au stabilit o strânsă relație de colaborare cu dirijorul József Horváth,Vocal Coach Viorica Cortez, Asistentul de regie Tiberius Simu și întreaga distribuție a spectacolului.Werther 304 - NIK_3105 - 30.09.2015

         Werther, poetul romantic prin excelență, a prins inițial viață în romanul renumitului scriitor J. W. von Goethe, ”Suferințele tânărului Werther”, care a devenit imediat după lansarea din anul 1774 un fenomen al epocii, popular în cafenele, saloanele literare, în universități și pe stradă. Compozitorul Jules Massenet a pus povestea lui Werther pe note și a prezentat-o în premieră mondială în 1892, la Teatrul Imperial Hofoper din Viena, fiind apoi purtată pe marile scene mondiale, ajungând să fie jucată de 1.100 de ori doar la Opéra Comique din Paris.   Un real succes!

         Werther, 18 oct Werther 059 - NIK_2104 - 28.09.2015Vă așteptăm să surprindeți întocmai această fascinație wertheriană duminică, 18 octombrie, alături de o distribuție de primă clasă:  Hector Lopez, în rolul tânărului poet Werther,  Cristina Maria Damian (invitată), o gingașă și inocentă Charlotte,  Horațiu Ruști , determinatul Albert, Petru Burcă, Sergiu Colțan, Florin Sâmpelean,  Lucia Bulucz,  Bogdan Nistor, Alexandra Hordoan, alături de drăgălași și talentații mici interpreți ai Corului  de Copii Junior VIP: Matei Bojan, Vladimir Corb, Karina Mitrana, Anda Popovici, Alessia Ilea și Natalia Barz, în rolul micilor frățiori, coordonați muzical de Anca Mona Mariaș.

       Biletele spectacolului sunt puse în vânzare la Agenția teatrală și online, pe www.biletmaster.ro.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj