WEEKENDUL ACESTA SCHIEM LA BUSCAT!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

buscat 2Chiar dacă la oraș iarna nu pare să vină de curând, la 55 de km de Cluj-Napoca avem zăpadă. Buscat Ski&Summer Resort dă unde verde noului sezon de schi, vineri, 1 ianuarie 2016, ora 11:00. Este timpul să ne scoatem clăparii, schiurile, snowboard-urile și chiar și săniile din debara pentru că la Buscat se schiază.

Administratorii stațiunii Buscat au muncit din greu ultimele săptămâni pentru a putea deschide Noul An așa cum trebuie. Chiar dacă nu a nins, pârtia albastră este acoperită complet datorită sistemului complex de producere a zăpezii artificiale.

Stațiunea este dotată cu telescaun și babylift și dispune de 3 pârtii de schi, o pârtie de inițiere și una de săniuș:buscat 1
– Pârtia Albastră: 1300 m – deschisă
– Pârtia Roșie: 800 m – închisă
– Pârtia Neagră: 900 m – închisă

La aproximativ o oră distanță de Cluj-Napoca, este locul perfect chiar și numai pentru o scurtă evadare din oraș. Stațiunea dispune de două restaurante: Apres Ski Bistro la jumătatea pârtiei albastre și Restaurant Cabana Lupilor la baza pârtiei. Buscat Ski&Summer Resort este situat la 1676 m altitudine și este cea mai ozonificată zonă din România, a doua din Europa, iar peisajul e de poveste!

buscatUn abonament pentru toată ziua este 120 lei pentru adulți și 90 lei pentru copii, studenți și pensionari. Zilele de extraweekend vin cu reduceri pentru toată lumea.

Programul pârtiei este:
Luni-Vineri: 10:00-16:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj