Weekend- jandarmii au dat amenzi pentru neprotejarea mediului.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

jandarm amenzi

În perioada 5-6 septembrie a.c., în zona montană a județului Cluj, jandarmii clujeni au desfășurat acțiuni de patrulare menite să verifice modul în care sunt respectate prevederile legale referitoare la protejarea mediului înconjurător.

S-a constatat faptul că majoritatea turiștilor aflați în zonele de agrement ale județului în acest weekend au respectat normele legale existente.

În urma acestor acțiuni, jandarmii clujeni au aplicat 5 sancțiuni contravenționale(3 amenzi în valoare de 9000 de lei și 2 avertismente scrise).

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate în conformitate cu
prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, pentru intrarea cu vehiculele în fondul forestier național din Someșu Rece fără acordul administratorului.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj