ÎN WEEK-END, LA MOVIE NIGHTS DIN IULIUS PARC: „QUE DIOS NOS PERDONE” ȘI „CÂINI”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Serile răcoroase de toamnă se petrec cu bună dispoziție, în Iulius Parc. Deși temperaturile au mai scăzut, continuăm să ne bucurăm de experiențe cinematografice în aer liber, la Movie Nights.

Nu ai planuri pentru acest week-end? Te ajutăm noi cu propuneri de alungat monotonia și de relaxare. În Iulius Parc continuă seria evenimentelor Movie Nights, prilej de a petrece timpul alături de prieteni, în compania filmelor.Vineri, pe 14 septembrie 2018, de la ora 20.00, cinefilii vor putea viziona filmul„Que Dios nos perdone” (Dumnezeu să ne ierte), o producție din 2016, în regia lui Rodrigo Sorogoyenva. Acțiunea se desfășoară în Madrid, în anul 2011, atunci când un milion şi jumătate de pelerini aşteaptă vizita Papei. Inspectorii Velarde şi Alfaro primesc ordin de a rezolva o serie de crime oribile, cât mai rapid și cât mai discret. Acțiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului, iar suspansul este la cote ridicate.

Sâmbătă, tot de la ora 20.00, la Movie Nights va fi proiectat filmul autohton„Câini”, în regia lui Bogdan Mirică. Producția a câștigat „Premiul FIPRESCI al secțiunii Un Certain Regard” la Cannes, în 2016, și Trofeul Transilvania, în același an, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania. În 2017, a obținut cinci premii GOPO, pentru „Cel mai bun actor într-un rol principal într-un film de lungmetraj ficţiune” – Gheorghe Visu„Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un film de lungmetraj ficţiune” – Vlad Ivanov„Cel mai bun film de debut (lungmetraj)”, dar și pentru cea mai bună imagine, cel mai bun sunet și cea mai bună muzică originală. Filmul surprinde parcursul lui Roman, un tânăr de la oraș, care ajunge într-un sat izolat din Dobrogea, din apropierea graniței cu Ucraina, unde are de gând să vândă pământul moștenit de la bunicul său. Roman devine martorul unor evenimente bizare, iar de aici, acțiunea conduce la o stare generală de amenințare.

Movie Nights este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinulFestivalului Internațional de Film TransilvaniaParticiparea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj