WEEK-END ÎN COMPANIA MUZICII, LA IULIUS MALL CLUJ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Iulius Mall ClujLa Iulius Mall Cluj, sfârșitul de săptămână care urmează este dedicat pasionaților de muzică. Vineri, ritmurile antrenante se vor auzi pe terasa Food Court Iulius Mall, la petrecerea Studiolife, iar sâmbătă și duminică, distracția se mută în Iulius Parc, la Day15#PlayTime.

Vineri, 17 iunie 2016, de la ora 15.00, iubitorii ritmurilor energice sunt invitați la evenimentulStudiolife, care se va desfășura pe terasa Food Court a Iulius Mall Cluj. Petrecerea dedicată celor care vor să se distreze la cote înalte se va da pe note de muzică pop, rock alternativ și electronică.Invitați vor fi Robin and the Backstabbers, Grimus, Soundopamine, Otherside, Mr.jurjak, Satellitesși BABY ELVIS. Prețul unui bilet este de 30 de lei și va putea fi achiziționat și la intrare.

Sâmbătă și duminică vor fi două zile cu muzică și multă voie bună, în Iulius Parc. Day15#PlayTimeeste un eveniment creativ, care îmbină farmecul jocurilor copilăriei cu ritmurile unor artiști talentați. Programul muzical de sâmbătă începe de la ora 13.00 și va fi susținut de Bogdan Marginean, Trafyk, Rise & Shine, Sllash și Aroze, în timp ce duminică, de la ora 12.00, vor cânta Zulu LeBlanc, Waren, Cdjteam și Dr. Kucho. Pe lângă muzică, Day15#PlayTime înseamnă un week-end de relaxare, în care cei mari pot să redevină copii și să își amintească activitățile interactive care le ofereau zâmbete în acea perioadă.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj