Vizita la Consiliul Judeţean a adjunctului şefului misiunii diplomatice a Marii Britanii

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

fotografii 007Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Vákár István, a primit luni, 31 august 2015, vizita domnului Adam Sambrook, adjunct al şefului misiunii diplomatice a Marii Britanii la Bucureşti.

Întâlnirea de la sediul forului administrativ al judeţului Cluj a avut drept scop dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu autorităţile publice locale şi judeţene clujene, respectiv identificarea unor modalităţi concrete de consolidare a prezenţei investitorilor britanici în această zonă şi de impulsionare a schimburilor comerciale dintre cele două părţi.

În cadrul vizitei, oaspetelui britanic i-a fost prezentat potenţialul economic şi investiţional al judeţului Cluj, precum şi principalele proiecte aflate în derulare la nivelul Consiliului Judeţean Cluj. În acest context, vicepreşedintele forului administrativ a subliniat importanţa Parcurilor Industriale administrate de Consiliul Judeţean Cluj prin intermediul S.C. TETAROM S.A. şi a facilităţilor pe care acestea le oferă potenţialilor investitori, a proiectelor de modernizare şi extindere a Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, precum şi a rolului benefic pe care aceste proiecte le au în ceea ce priveşte încurajarea schimburilor economice şi dezvoltarea relaţiilor bilaterale. De asemenea, un alt aspect adus în discuţie a fost reprezentat de importanţa pe care activitatea Consiliul Judeţean Cluj o are în domeniul social.

Un exemplu elocvent în acest sens evocat în cadrul discuţiilor este proiectul „Fiecare copil în grădiniţă”, proiect considerat ca având o importanţă majoră în prevenirea abandonului şcolar timpuriu, Clujul fiind primul judeţ ce şi-a dovedit interesul şi implicarea în susţinerea acestuia, cu rezultate mai mult decât pozitive.

fotografii 006Din dorinţa de a evidenţia oportunităţile pe care judeţul Cluj le poate oferi şi pentru a convinge oficialul britanic de avantajele pe care acesta le are din punct de vedere investiţional, pe parcursul întâlnirii vicepreşedintele Vákár István a subliniat caracterul complex al judeţului Cluj, respectiv faptul că acesta are un important potenţial turistic, agricol şi industrial, dispune de o forţă de muncă înalt calificată şi vorbitoare de limbi străine, profesionalizată şi experimentată, găzduieşte cel de-al doilea centru universitar al ţării, toate aceste elemente creând premise optime pentru atragerea investitorilor britanici.

„Mă bucură extrem de mult faptul că domnul Adam Sambrook, adjunctul şefului misiunii diplomatice a Marii Britanii a ales să întreprindă această vizită la Consiliul Judeţean Cluj şi consider că întâlnirea a fost una foarte utilă din perspectiva faptului că am putut să prezint beneficiile pe care Clujul, un oraş dinamic, vibrant şi cu deschidere spre exterior, le poate oferi investitorilor britanici, dar şi să pledez pentru cauza judeţului nostru, aceea de a identifica şi de a crea noi oportunităţi de colaborare cu investitorii din acest puternic stat european. Totodată, am convingerea că prezenţa domniei sale la Cluj reprezintă o recunoaştere a potenţialului de dezvoltare a regiunii noastre şi consider că eventualele parteneriate încheiate cu Marea Britanie vor aduce plus valoare ambelor ţări”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Vákár István.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj