VINERI, CINEFILII AU PARTE DE „BREAKING NEWS”, ÎN IULIUS PARC

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cinema aer liberDacă este week-end, se aprinde marele ecran din Iulius Parc! La Movie Nights, evenimentul organizat de Iulius Mall Cluj, cinefilii au parte de filme în aer liber, pentru o seară cu totul relaxantă.

Vineri, pe 23 august 2019de la ora 21.30, pasionații de cinematografie au ocazia să vizioneze pelicula „Breaking News”, în Iulius Parc. În regia Iuliei Rugină și cu o distribuție de excepție, producția românească a fost lansată în anul 2017. Lungmetrajul expune povestea unui reporter, Alex Mazilu, al cărui operator își pierde viața în mod tragic. Alex face un reportaj în memoria operatorului său, văzut prin ochii fiicei sale adolescente. Filmul este plin de emoție, trăiri intense și drame interioare.

Spectatorii vor avea parte de multe premii și surprize din partea partenerului principal al Movie Nights, Raiffeisen Bank.

Tot în Iulius Parc va avea loc și premiera aftermovie-ului celei de-a doua ediții a Sports Festival. Sâmbătă, de la ora 20.30, un film inspirațional despre ce a însemnat Sports Festival 2019 va rula pe ecranul în aer liber. Pasionații de sport sunt așteptați să-și ia doza de ambiție și entuziasm de la cel mai energic aftermovie.

În ultimul week-end din august, Movie Nights se va muta în Parcul Central. În perioada 29 august  – 1 septembrie, filme pentru toate gusturile vor fi proiectate în cadrul evenimentului Wine Festival. Maratonul cinematografic va cuprinde comedia franceză „Vieți duble”, drama autohtonă „Parking”,biografia legendarei trupe Kino, „O vară Rock’n’Roll”, dar și un film de aventură, „Omul care l-a ucis pe Don Quijote”.

 „Movie Nights” prezintă 11 filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF)Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pepagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj