[Video] Tramvai până în Floreşti? Boc şi Şulea habar nu au de asta, iar primarul din Floreşti s-a amuzat copios.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Horia Sulea
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Presa clujeană a publicat recent un articol în care este prezentată o soluţie pentru ca tramvaiele din municipiul Cluj-Napoca să circule până spre comuna Floreşti. Această idee a tot fost vehiculată însă a rămas la nivel de zvon, fără ca ceva concret să fie făcut. În şedinţa de Consiliu Local de la Floreşti ce a avut loc astăzi, consilierii în frunte cu primarul comunei s-au amuzat copios. 

Concret, se pare că a fost întocmit un Plan de Mobilitate Urbană Durabilă de către o firmă britanică pentru Primăria Municipiului Cluj-Napoca, iar conform acestui plan, tramvaiele vor circula până la Floreşti.

Primarul comunei Floreşti a râs când a fost întrebat de un consilier  după şedinţă de acest subiect. Ba mai mult, acesta susţine că înainte cu o zi a discutat cu primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc despre cele apărute în presă şi s-ar părea că niciunul dintre ei nu aveau habar de aşa ceva sau de acel plan.

„Ieri am avut o şedinţă si m-am întâlnit şi cu domnul primar Boc şi dânsul era mai surprins decâ noi, era mai în miezul problemei decât noi. Cine şi cum a dat soluţia asta? De unde să ştiu eu cine a dat soluţia asta? Eu am văzut-o în ziar. Zice „Băi şi eu am văzut-o în ziar”. Cum adică? Că nu ştiu ce a apărut pe site-ul primariei municipiului Cluj-Napoca. A zis că nici vorbă de aşa ceva”, a povestit primarul comunei Floreşti.

Se pare, conform celor spuse de directorul tehnic al primăriei, acea propunere există într-un proiect european însă concluzia consilierilor a fost că acest lucru va fi realizat atunci când va fi realizat şi un aeroport pe dealul din Floreşti.

Astfel, deşi propunerea a fost făcută, şansele ca aşa ceva să devină real sunt puţine şi cu siguranţă nu se va întâmpla curând.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj