UPDATE: (Video) Strada Dâmboviței în prag de inundare.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

DâmbovițeiUn clujean a suprins în urmă cu puțin timp imagini video cu un hidrant de pe strada Dâmboviței din care țâșnea apa. La fața locului a ajuns în prima fază un echipaj de poliție. 

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare și au stârnit amuzamentul comentatorilor.

Echipajul de poliție a solicitat deja sprijinul instituțiilor abilitate pentru ca problema sa fie remediată în cel mai scurt timp și pentru a evita inundarea străzii.

Pentru moment nu se știe ce s-a petrecut cu acel hidrant însă vom reveni cu informații.

UPDATE: hidrantul a fost lovit de un conducător auto iar acesta a fost deja identificat. Reprezentanții Companiei de Apă Someș au intervenit pentru remedierea avariei. 

Poliția bănuia că o mașină a lovit un hidrant suprateran care a cauzat avari. Oamenii noștri au trebuit să închidă apa dar nu au putut să intervină până poliția nu a făcut poze. Se pare că l-au identificat pe vinovat, mâine ne lămurim cum putem recupera prejudiciul. Acum oamenii noștri pot sa sape sa înlocuiască hidrantul, au declarat pentru Cluj24h.ro, reprezentanții Companiei de Apă Someș.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj