[Video] Floreşti: Cât va costa centura de Sud a comunei şi când vor fi demarate lucrările?

Sulea, zanc si dojaEdilul comunei a dezvăluit, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă câştigătorul licitaţiei demarate pentru proiectarea Centurii de Sud a Floreştiului. Compania SC Luca Way SRL din Bucureşti este cea care va realiza proiectarea într-un termen de şase luni de zile de la semnarea contractului.

Compania ce a câştigat contractul de proiectare a oferit în cadrul licitaţiei o sumă de 129.997 de lei, fără TVA. Odată cu demararea proiectării va fi lansată şi procedura de achiziţie publică în vederea obţinerii unei finanţări (credit), Primăria neavând banii necesari pentru finanţarea lucrării. În următoarele 5 zile, rezultatul licitaţiei pentru proiectare poate fi contestat.

Edilul a mai spus că a discutat deja cu mai mulţi reprezentanţi ai instituţiilor financiar bancare, iar creditul cel mai mic şi mai accesibil va fi ales. Centura va avea o bandă pe sens, iar în opinia primarului costurile realizării obiectivului de investiţie ar ajunge la 7 milioane de euro. Estimativ, lucrările la această centură de ocolire a comunei Floreşti ar putea fi demarate în luna noiembrie.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi