Victor Ponta şi-a lansat candidatura la prezidenţiale

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

victor pontaAstăzi a avut loc Consiliul Naţional al PSD la Craiova, iar în cadrul acestuia, Vicotr Ponta şi-a lansat candidatura la alegerile prezidenţiale. 

Preşedintele PSD, Victor Ponta va fi, oficial, candidatul la alegerile prezidenţiale al Partidului Social Democrat, din acest an.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea le-a vorbit social democraţilor reuniţi la Craiova despre faptul că aceste alegeri nu vor fi uşoare, iar social democraţii nu trebuie să se culce pe-o ureche indiferent cât de vulnerabili sau slabi ar părea adversarii.

În cuvântul său, Victor Ponta le-a spus celor prezenţi că nu are secrete, dar mai mult, date fiind cercetările făcute de actualul preşedinte, Traian Băsescu, cetăţenii României sunt la curent cu faptele sale.

„Sunt primul candidat la funcţia de preşedinte despre care ştiţi totul. Eu nu am secrete şi pentru asta trebuie să îi mulţumesc lui Traian Băsescu şi întregii sale propagande. Au scotocit atât de adânc încât ştiţi tot ce am făcut bine şi rău”, a spus Victor Ponta.

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al României le-a mai mărturisit celor prezenţi că în mare parte, acuzaţiile aduse de Traian Băsescu l-au amuzat, dar cele legate de familia sa, l-au durut, însă tot familia a fost şi cea care l-a ajutat să treacă peste aceste greutăţi.

Sursă foto: facebook.com

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj