USAMV, locul 6 la nivel național în Round University Ranking 2021.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
University Ranking
Foto:Arhiva Cluj24h.ro

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca este prezentă în premieră în Round University Ranking (RUR) 2021, care evaluează în acest an performanța unui număr de 867 de instituții de învățământ superior de top din întreaga lume.

USAMV este prezentă în premieră în Round University Ranking (RUR) 2021

Nouă universități sunt din România, iar între ele se numără și USAMV Cluj-Napoca, situată pe locul 6 la nivel național și locul 674 la nivel mondial. De asemenea, USAMV Cluj-Napoca este singura dintre universitățile de profil din România, care se află în acest clasament.

Clasamentul 2021 are la bază un număr de 20 de indicatori, grupați în patru arii de bază ale activității universitare: învățământ, cercetare științifică, diversitate internațională și sustenabilitate financiară.

La nivel național, USAMV Cluj-Napoca ocupă locul I la sustenabilitate financiară, locul al II-lea la diversitate internațională și locul al VII-lea pentru criteriile învățământ, respectiv cercetare
științifică.

RUR Rankings Agency a publicat și clasamentul pentru fiecare din cei 20 de indicatori de performanță, iar în ceea ce privește citările per cadru didactic și cercetător, USAMV Cluj-Napoca se sitează pe locul 3 la nivel național.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj