USAMV Cluj Napoca găzduiește cea de-a XV-a Conferință Națională a Asociației Bioagricultorilor din România ”BIOTERRA”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

USAMVAsociația Bioagricultorilor din România ”BIOTERRA”, în colaborare cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj, organizează cea dea XV-a Conferință Națională cu participare internațională, cu tematica ”Agricultura ecologică din România în contextul politicii agricole comune 2014-2020”.

Evenimentul va avea loc în data de 22.10.2016, începând cu ora 8.00, în Aula Magna ”Mihai Șerban” a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj. Programul conferinței va cuprinde o serie de prezentări în plen, intervenții ale fermierilor, vizitarea expoziției de produse ecologice, prezentarea unor experiențe europene în agricultura ecologică.

La această întâlnire vor participa membri ai Asociației Bioagricultorilor din România ”BIOTERRA”, invitați din USAMV Cluj, reprezentanți ai unor instituții, asociații, organizații, societăți comerciale din România și din străinătate. Se vor dezbate teme referitoare la promovarea agriculturii ecologice, implementarea acestui sistem în condiții climatice deosebite, punerea în valoare a unor soiuri și hibrizi rezistenți la boli și dăunători, situația agriculturii ecologice din România.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj