UPDATE: PSD Cluj îl acuză pe Alin Tișe că împarte banii destinați drumurilor județene pe criterii politice. Ce răspunde Tișe?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
alin tise facebook
Foto: www.facebook.com

PSD Cluj constată cu regret comportamentul de baron local al liberalului Alin Păunel Tișe care propune tăierea unor fonduri destinate drumurilor județene, din „Programul de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene din Judeţul Cluj pentru anul 2016 care se executa conform Acordurilor Cadru de lucrări de întreţinere curentă şi periodică” având criteriu strict culoarea politică.

Astfel, conform Hotărârii nr. 180- 22 iulie 2016 pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Cluj nr. 68/2016 privind aprobarea Programului de lucrărilor de modernizare şi reabilitare şi a Programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene din Judeţul Cluj pentru anul 2016, cu modificările ulterioare, în Anexa 2 se prevăd pentru lucrări de întreținere 31.172.890,00 lei.

scrisoare alin tiseDupă ședința Consiliului Județean Cluj din 22 iulie, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a trimis o scrisoare primarilor PSD prin care încerca să-i intimideze pentru ca PSD să nu facă opoziție

Având în vedere că în cadrul Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, se bazează pe majoritatea PNL-UDMR a trecut la aplicarea celor insinuate în scrisoare și propune pentru ședința următoare a Consiliului Județean tăierea unor fonduri destinate drumurilor județene având criteriu strict culoarea politică, primarii PSD.

Practic, baronul Alin Păunel Tișe dorește diminuarea cu 2.646.000,00 lei a fondurilor destinate întreținerii drumurilor județene din care aproximativ 2.200.000 lei sunt fonduri destinate întreținerii drumurilor județene care fac legătură (sau tranzitează) între localități unde sunt primari ai PSD!

„Alin Tișe se încadrează perfect în tipologia baronului local obraznic. Dumnealui împarte providențial, după bunul plac, pe criteriu politic, fondurile destinate drumurilor județene. Alin Tișe îmi amintește de  Kim Jong-un, dar îl asigur că nici Clujul nu este Coreea de Nord și nici primarii PSD Cluj nu pot fi intimidați sau speriați prin aceste tactici dictatoriale” a declarat Horia Nasra, președinte interimar al PSD Cluj printr-un comunicat de presă transmis.

UPDATE: Alin Tișe răspunde acuzațiilor PSD și spune că nu face decât să dezinformeze.

P.S.D. nu ştie să citească un referat, aşa că face circ public. Nu luăm bani de la drumurile judeţene de pe raza comunelor P.S.D., ci am mutat economiile făcute la drumurile la care lucrările de întreţinere au fost deja finalizate, către alte drumuri judeţene, drumuri judeţene care deja au fost cuprinse în hotărârea de Consiliu Judeţean votată şi adoptată şi de către consilierii judeţeni P.S.D. Practic am suplimentat niște sume care s-au dovedit a fi insuficiente pe drumurile deja decise.

Dacă P.S.D. vrea circ, majoritatea P.N.L. nu vrea circ, motiv pentru care am dorit corecta informare a opiniei publice.

 

anexa 2 anexa 2 1

anexa 2. 2 anexa 2.3

anexa 2.4

2 COMENTARII

  1. Aghireseanul ( Aghiresu-Fabrici, comuna Aghiresu, Cluj-Napoca, ati vazut ce strada si-a tras la casa acolo?! Faceti putina miscare dragi reporteri, fimati ce trebuie, nu ce se doreste de catre ei) sa imparta banii clujenilor pe criterii politice?! Ce va veni?! El? NICIODATA! Hai pa!

  2. Ah, da, sub el Spitalul Comunal, da spital cu ambulante, dotat cu de toate, sali de opratii si helipot (urma sa primeasca elicopter in 1990) pentru zona industriala a comunei, facut de Ceausescu a fost transformat in Primarie, desi satul resedinta de comuna e Aghiresu, NU Aghiresu-Fabrici, dragi reporteri, stiti ce spune Legea despre asta? Sau nu va intereseaza?

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj