[UPDATE] Exclusiv: Gliga Florin este noul director interimar la Clujana. Al III-lea în 2 luni

gliga florinN-a trecut mult timp de când Clujana şi-a „pierdut” directorul, după ce acesta a fost dat jos şi iată că acum situaţia este din ce în ce mai incertă. 

Un nou director intermiar a fost numit în şedinţa de ieri a Consiliului de Administraţie al Clujana în persoana domnului Gliga Florin. De altfel este al treilea director interimar numit în ultimele 2 luni.

Mai exact, după ce Puiu Şomlea a demisionat în urma unor presiuni Clujana a căzut în mâinile a 3 persoane. Primul care a ocupat scaunul directorului pentru o scurtă perioadă a fost Mircea Prodan care ocupa deja funcţia de director tehnic.

Ulterior, Clujana a trecut în mâinile directorului adjunct, Mircea Crăciunaş.

Ieri, în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Administraţie al Clujana a fost numit director interimar, Gliga Florin, care este membru în consiliu şi totodată consilier local. Gliga Florin este de asemenea membru al noului PNL.

UPDATE: Contactat telefonic, Gliga Florin a declarat pentru Cluj24h.ro:

A fost vorba de o soluţie de moment pentru o gestiune în perioada următoare cu implicare şi din perspectiva consiliului de administraţie şi cu atribuţii de director interimar am preluat pe perioadă limitată până când se va găsi o persoană competentă. Nu putem spune că domnul Crăciunaş sau domnul Prodan nu au fost competenţi, dar ocupă şi alte funcţii şi în plus s-a dorit implicarea consiliului de administraţie. În mod cert văd o salvare a Clujana, altfel nu m-aş angaja într-o astfel de acţiune. Totul depinde de gestiunea internă şi piaţă.

Pe de altă parte însă, angajaţii Clujana vor mai suporta situaţia şi vor mai avea 2 zile din săptămână în care nu vor munci, acestea fiind zile de concediu fără plată. Despre acest lucru Gliga Florin ne-a declarat că nu este o situaţie ce va persista, dar pentru moment nu este de lucru atât încât să fie necesar ca angajaţii să meargă în fiecare zi la muncă.

Articole Noi