„Univer 24 – Sărbătoarea înotului”, a doua ediție a evenimentului de înot de 24h organizat sub deviza “Toți pentru înot și înot pentru toți!”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

inot 1Data evenimentului: sâmbătă și duminică, 28-29 septembrie 2019.
Locația: Cluj-Napoca,  Complexul de natație „Universitas”  situat în parcul sportiv „Iuliu Haţieganu”, aflat în patrimoniul Universităţii „Babeş-Bolyai”, strada Pandurilor nr. 7, Cluj, 400000.
Organizator: Asociația Club Sportiv Sports Culture
Sponsor principal: Univer Product SRL

După ce prima ediție a evenimentului a fost extrem de bine primită, găzduind aproape 500 de înotători și, cel mai important, o atmosferă deosebită, ne ținem de promisiunea făcută și „Continuăm să înotăm!”. Plănuim o ediție specială, “Univer 24 – Sărbătoarea înotului” pentru care avem deja confirmarea participării din partea legendei vii a înotului, Hosszú Katinka, triplă campioană olimpică, campioană mondială și europeană, deținătoarea mai multor recorduri mondiale la înot. Iron Lady ne va adresa câteva cuvinte în deschiderea evenimentului, va lua startul și va înota demonstrativ la fluierul de start al celor 24h de înot, și va împărți autografe.

Anul acesta, 2 înotători vor parcurge în premieră proba individuală de înot extrem de anduranță în bazin (24 h). Alături de aceștia vor fi nu doar suporterii din tribună, ci și sute de înotători implicați în diversele activități de natație în echipă ce se vor derula pe parcursul tuturor celor 24 de ore.

Activitățile planificate încurajează socializarea, spiritul de echipă și practicarea înotului alături de familie și prieteni, ca și componentă a unui stil de viață sănătos.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, 28 septembrie 2019, începând cu ora 10:00. Întregul eveniment va avea loc în perioada 28-29 septembrie 2019, conform următorului program:

inot

Înscrierile sunt deschise într-o variantă simplificată. Căpitanul de echipă poate deja înscrie echipa folosind datele personale și un număr estimativ de membri ai echipei. Pentru mai multe detalii, regulament și înscriere, vă invităm să vizitați pagina noastră la www.sportsculture.ro. Locurile sunt limitate, așa că nu ezitați!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj