Ungureanu: Rolul Elenei Udrea în politică este profund toxic

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

ungureanuPreşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, luni, la Gândul live, că rolul Elenei Udrea în politică este „profund toxic”, menţionând că unul dintre cei care au contribuit la despărţirea de Traian Băsescu a oamenilor de calitate care au lucrat cu acesta, în timp, este liderul PMP.

El a spus că Elena Udrea l-a atacat în ultima vreme în mod „injurios”. „Sincer, cred că rolul doamnei Udrea în politică este profund toxic”, a spus Ungureanu la Gândul Live, menţionând că speră că preşedintele PMP a învăţat o lecţie din episoadele confruntării cu el.

Întrebat despre faptul că Elena Udrea a fost susţinută de Traian Băsescu, Ungureanu a spus că îi face preşedintelui un merit din faptul că a încercat să promoveze oameni de valoare, în timp, menţionând însă că aceştia au plecat. Fostul premier a spus că este de părere că unul dintre oamenii care au contribuit la despărţirea preşedintelui Băsescu de oamenii de calitate cu care acesta a lucrat – începând cu Andrei Pleşu şi terminând cu Teodor Baconschi şi Adrian Papahagi – este tocmai Elena Udrea.

Liderul Forţei Civice a spus că tonul răspunsurilor care i-au venit, pe diverse căi, la articolele pe care le-a scris recent, în presă, este asemănător celui din perioada stalinistă. „Nu ai ce să cauţi în dreapta politică cu gândire stalinistă şi când te aştepţi doar la cultul personalităţii”, a spus Ungureanu.

Citeşte mai multe pe MEDIAFAX

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj