Un nou eveniment LEGO® la Polus Center

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

LEGO®_Bionicle_–_Cucereşte_masca _puteriiCopiii sunt invitați weekend-ul acesta la Polus să participe la aventura LEGO® Bionicle – Cucereşte masca puterii. Micuții vor avea parte de multe activități distractive și alte surprize. 

Cel mai mare magazin Certificat LEGO® din ţară îi invită pe toți copiii la Polus, în weekend-ul 7 – 8 martie 2015, să participe la aventura LEGO® Bionicle – Cucereşte masca puterii. Aici, va fi amenajat un spaţiu de joacă, astfel încât doritorii vor putea testa noile jucării care fac parte din gama LEGO Bionicle.

”Participând la acest eveniment, veţi călători într-o lume nouă, pe insula misterioasă Okoto, unde şase stăpâni ai elementelor trebuie să-şi unească forţele cu protectorii insulei şi să se lupte cu forţele răului pentru a dobândi Masca de Aur a Creaţiei. Dacă aceasta va fi pierdută, odată cu ea va dispărea întreaga lume. Stă în puterea fiecăruia să împiedicăm acest dezastru!”- au declarat reprezentanții LEGO®

Evenimentul va avea loc între orele 12:00 – 20:00, în Piaţeta Matei Corvin din Polus Center, lângă Biroul de Informații.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj