Un jandarm aflat în timpul liber a găsit un portmoneu pe care l-a predat la o secție de poliție.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

FullSizeRender

Plutonierul major Pleşa Marius, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj- Napoca, aflat în timpul liber, a găsit miercuri 16 mai a.c., în jurul orei 16.20, pe strada 21 Decembrie , în apropiere de complexul comercial ,, Sora Shopping Center’’un portmoneu în care se aflau mai multe documente personale și o sumă de bani. În prezența unui martor asistent, subofițerul a trecut la  nventarierea bunurilor din portmoneu.

În prezența unui martor asistent, subofițerul a trecut la inventarierea bunurilor din portmoneu.

În interiorul acestuia au fost găsite, o carte de identitate pe numele V.Z, de 36 de ani, un card bancar Banca Transilvania , o cartelă de reducere H & M , un card CTP și o sumă de bani.

Subofiţerul s-a deplasat la Secţia 2 Poliţie şi pe bază de proces- verbal a predat portmoneul pierdut cu conţinutul acestuia.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj