Un grup de sportivi înoată la Swimathon pentru a oferi o masă caldă nevoiaşilor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

inotUn grup de tineri vor înota sâmbătă pentru a putea oferi în continuare o masă caldă persoanelor aflate în nevoie. Proiectul înscris în competiţia Swimathon este intitulat “O masă caldă”, iar clujenii care doresc îl pot susţine fâcând donaţii.

“Suntem un Grup de Acţiune care împreună cu numeroşi voluntari oferim de un an de zile o masă caldă gratuită pentru 200 de persoane, în general copii şi vârstnici care au nevoie, fără nici o discriminare. Ne bazăm pe disciplină şi bună organizare, gătind cu 100 Ron, 50 de porţii. Apărăm dreptul fiecăruia de a aparţine unei comunităţi şi suntem motivaţi pentru grija faţă de aproape”, au declarat repreţentanţii campaniei.

Cei şase sportivi care au ales să participe la competiţie pentru această cauză şi pentru a strânge bani pentru mesele viitoare sunt: Adrian Dohotaru, Ion Ranga, Alexandru Rotari, Alexandru Strambu, Silviu Calin, Anatolie Cosciug.

“Sunt cercetător și activist civic. Ca cercetător mă angajez în societate astfel încât cunoașterea și cunoștințele pe care le dobândesc să aibă relevanță civică. Am inițiat unele campanii de succes, asemenea amenajării unui parc în Zorilor de câteva hectare, asemenea pietonalizării aleii din jurul primului lac din Gheorgheni ori a stopării evacuării forțate a aproximativ 60 de oameni. Înot pentru cauza „O masă caldă” pentru că fiecare persoană ar trebui să aibă acces la o hrană decentă. În condițiile în care în România se aruncă o treime din mâncare, iar în Vest chiar în cantități mai mari, ca urmare a producției industriale lipsite de reglementare și de redistribuire, lipsa de hrană pentru unele categorii de cetățeni este revoltătoare! Dar îmi folosesc revolta tenace și constructiv și caut soluții alături de beneficiarii acestor mese calde, de voluntari și de donatori, pentru ca sărăcia să fie diminuată în condițiile unei relative abundențe și risipe”, a spus Adrian Dohotaru, unul dintre sportivii ce vor susţine această cauză.

Astfel, clujenii care doresc să îi susţină o pot face sâmbătă, 5 iulie între orele 14.45 şi 15.45 la Complexul de Nataţie Universitas, parcul Iuliu Haţieganu, unde se va desfăşura competiţia.

Totodată, cei ce vor dona 100 Ron îi vor putea sprijini în oferirea unei mese calde pentru 50 de persoane în cursul celui de-al doilea an al activitaţii:

http://www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro/Inotatori/inotatori-inscrisi.html

sau

RO83BTRLRONCRT0247298402 (Soc. Studenţească de Ştiinţe Politice)
SWIFT BTRLRO22

inot 1 inot 2

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj