Un elev de 15 ani a intrat la ore cu un spay lacrimogen şi un cuţit la el. A fost depistat de jandarmii clujeni.

curtea scolii
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

În data de 28 mai a.c, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, în timp ce executau serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona unei instituţii de învăţământ repartizată unităţii noastre, au fost sesizaţi de directorul unităţii de învăţământ despre faptul că un elev a pulverizat în sala de clasă cu un spray iritant lacrimogen.

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi l-au identificat pe N.A. în vârstă de 15 ani din municipiul Cluj-Napoca, care avea asupra lui un spray lacrimogen şi un cuţit. În urma cercetărilor, s-a constatat că N.A. a introdus spray-ul în instituţia de învăţământ şi i l-a dat lui F.D.M, în vârstă de 15 ani din comuna Săvădisla, judeţul Cluj, care a pulverizat un jet în sala de clasă, chiar înainte de începerea orelor.

Jandarmii le-au întocmit, celor în cauză, actele de sesizare pentru infracţiunea de port şi folosire fără drept de obiecte periculoase în sediul instituţiilor de învăţământ, faptă prevăzută de art. 372 alin. (3) Codul Penal

Cei doi elevi, actele premergătoare şi obiectele corp delict au fost predate pentru continuarea cercetărilor lucrătorilor din cadrul Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca.

Articole Noi