[Foto&Video] Un consilier local de la Floreşti intră în cursa pentru Primărie.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

julien 2Unul dintre consilierii locali ai celei mai mari comune din ţară a decis să intre în cursa pentru Primăria Floreşti. Şi nu oricare consilier ci unul dintre cei care a luat cuvântul într-un mod pertinent, deseori în şedinţele de Consiliul Local. Ba mai mult, este unul dintre consilierii care alături de câţiva colegi din grupul său s-a implicat venind cu iniţiative în Consiliul Local. Julien Muntean este consilierul local care astăzi şi-a lansat candidatura la alegerile locale din acest an pentru Primăria comunei Floreşti. 

„Am aderat la proiectul prezentat de PSRO (Partidul Social Românesc) deoarece ideologia şi viziunea partidului sunt în conformitate cu credinţa şi cu gândurile mele. Sunt conştient că modul actual de a face politică este muribund şi de aceea doresc să schimbăm percepţia oamenilor despre politică şi politicieni printr-o altfel de abordare şi viziune care să implice şi să redea puterea de decizie cetăţeanului şi nevoilor lui! Cunoaştem cu toţii problemele Floreştiului, am fost, sunt şi voi fi implicat în rezolvarea lor dar cu siguranţă împreună cu echipa mea din care doresc ca şi voi să faceţi parte, să prezentăm împreună un proiect modern pentru toţi cetăţenii acestei comune!”, a spus Julien Muntean.

Pentru a fi mai clar, candidatul PSRO la Primăria Floreşti a continuat cu câteva idei pe care şi-ar dori să le implementeze la Floreşti.

Doresc să pornim împreună la un drum nou pentru a face administraţie publică activă ceea ce înseamnă:

-un Floreşti depolitizat, transparent, modern în care cetăţeanul să aibă un rol important în asumarea proiectelor

-un Floreşti cu o platformă economică mare sau mai bine zis cea mai marejulien 4

-văd în Floreşti comuna cu cel mai bun sistem de învăţământ

-văd toţi cetăţenii Floreştiului beneficiind de transport local dacă nu gratuit ca în Estonia, cel puţin normal până în Piaţa Mihai Viteazul cum s-a promis la introducerea CTP-ului în Floreşti

-văd locuri de recreere, diverstisment, cultură şi sport

-văd o comună adevarată cu toate utilităţiile şi facilităţile, în care fiecare cetăţean să se identifice.

-văd un Floreşti în care fiecare cetătean să fie consilier al comunei , ideile voastre se vor transforma în strategii şi proiecte viabile la care împreună vom găsi finanţare şi le vom pune în aplicare.

Nu vreau ca Floreştiul să fie doar un dormitor al Clujului. Cred în consultare publică, întotdeauna mai mulţi oameni rezolvă mai repede o problemă decât unul singur. Sunt o persoană care crede în oameni şi în puterea lor de a schimba lucrurile şi de aceea este importantă echipa, doresc să am alături de mine oameni profesionişti cu care să putem rezolva într-un timp relativ scurt problemele trecutului, prezentului dar şi provocăriile viitorului. Cred în apararea interesului fiecărui cetăţean din Floreşti, vocea fiecărui cetăţean şi problemele lui trebuie preluate şi gestionate cu seriozitate, nu ca în precedentele administraţii publice locale care au generat un haos total care durează de 26 de ani. Doresc gestionarea cât mai bună a banului public”, a mai declarat candidatul PSRO la Primăria Floreşti.

Şi pentru a fi cât mai convingător, Julien Muntean a venit în faţa presei cu exemplul unei comune din ţară care a reuşit să aibă realizări chiar dacă are un buget mult mai mic. Motiv pentru care spune el, la Floreşti cu un buget atât de mare se pot face foarte multe lucuri.

julienComuna Prundu Bargaului din judetul BN unde sătenii se pot bucura de un spital de recuperare, internet gratuit, supraveghere video, drumuri asfaltate, şcoli renovate, treceri de pietoni semaforizate la o populaţie de doar 5633 de locuitori! Este o fabrică, bancă comercială, hipermarchet!

1 milion de euro finanţat de UE centru medico social

1 milion de euro investiţi în drumuri

1.5 milioane de euro drum forestier

1 milion de euro gradinţă

Primarul Crişan Doru Toader a putut face asta şi noi putem face chiar mai mult

Ei bine, deşi Julien Multean este consilier local din partea PSD, acesta spune că are motive întemeiate să plece către PSRO spunând scurt că PSD nu mai este un partid social. Şi nu în ultimul rând pentru că organizaţia de la Floreşti nu a găsit înţelegere şi nici sprijin de la conducerea judeţeană. De altfel, Julien Muntean nu este singurul de la Floreşti care se îndreaptă către PSRO. Totodată, acesta a mai spus că echipa de consilieri nu este încă stabilită, dar că ava aduce alături de el oameni de calitate, urmând ca echipa  şi un program mai concret să fie prezentate puţin mai târziu.

În încheiere doresc să spun că iubesc comuna în care trăiesc şi vă propun vouă, floreştenilor să construim împreună comuna noastră pentru viitorul copiilor noştri! Ne vom pune toată experienţa, priceperea şi cunoaşterea în slujba comunităţii pentru că sunt convins că pe 5 iunie oamenii vor vota un alt tip de politică, pentru un viitor mai bun pentru ei şi pentru copiii lor. Haideţi să construim Florestiul împreună! FLOREŞTIUL CHIAR MERITĂ O SCHIMBARE ÎN BINE.

julien 3 julien 1

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj