Un consilier local cere ca intrarea în parcul „Iuliu Haţieganu” să fie gratuită

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

parcul babesConsilierul local PNL, Bîldea Ioan cere ca intrarea în Parcul Babeş să fie gratuită, mai ales că acesta a devenit un parc exclusivist, iar Parcul Central este supraaglomerat. 

Solicitarea consilierului local se adresează rectorului UBB, Ioan-Aurel Pop şi prin aceasta  a arătat:

„Iniţial, în zona în care se află Parcul Central „Simion Bărnuţiu” şi Parcul babeş a fost gândită ca o zonă de relaxare aflată lângă Someşul Mic, destinată clujenilor dornici de mişcare fizică. Astăzi, puţini clujeni merg în Parcul Babeş datorită acestei taxe de acces numită „taxă de ecologizare”. Parcul Central este supraaglomerat mai ales în weekend, parcul babes 1iar Parcul babeş este aproape gol. Singurii vizitatori ai Parcului Babeş sunt studenţii, sportivii şi angajaţii universităţilor de stat din Cluj care-l pot folosi în regim gratuit. Deci, Parcul Babeş a devenit un parc exclusivist, în loc să fie un spaţiu public destinat sportului şi mişcării în aer liber, aşa cum a fost gândit de către creatorul său, dr. iuliu Haţieganu”, spune consilierul local.

În ce privesc cheltuielile pentru întreţinerea parcului, consilierul crede că în acest sens Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca ar putea veni în sprijin astfel încât să fie eliminată taxa de acces.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj