Un consilier local apreciat din Turda a decedat. Emil Molnar va fi înmormântat, miercuri.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
molnar2
Sursă foto: www.turdanews.net

Un consilier local din Turda, un politician apreciat în comunitatea sa dar nu numai, a decedat în urma unui infarct. Acesta va fi condus pe ultimul drum, miercuri.

Distins și sobru în ședințele Consiliului Local, dar jovial și un om care face orice pentru a-ți acorda o mână de ajutor, consilierul local Emil Molnar s-a stins din viață în cursul zilei de azi, în urma unui infarct nemilos, care i-a curmat viața.

”Am primit cu tristeţe vestea trecerii neaşteptate din această viaţă a domnului Emil Molnar, prim-vicepreședinte al organizației Partidului Social Democrat Turda, om politic și consilier local, implicat activ în viaţa orașului de mai mult de douăzeci de ani. Om credincios și sufletist, coleg și prieten, va rămâne în memoria turdenilor pentru dragostea și eforturile necontenite depuse prin munca lui pentru acest oraș și locuitorii lui. Emil Molnar a fost un om cu o personalitate distinsă și deosebită, un mare iubitor de oameni, iar dispariţia lui lasă un mare gol în viaţa politică turdeană. Nu-l vom uita niciodată. În aceste momente de adîncă tristeţe, transmitem îndoliatei familii, colegilor și tuturor celor apropiaţi sufletului său, sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihească în pace și să-i aibă în pază familia”, a spus Cristian Matei, liderul PSD Turda, conform turdanews.net

Emil Molnar a fost consilier local mai multe mandate. Un consilier iubit de cetăţeni tocmai pentru că era în slujba lor în adevăratul sens al cuvântului. Din acest motiv a ocupat funcţia de consilier local din anul 2000 şi până astăzi.

Emil Molnar a fost foarte iubit şi în lumea politicului unde era apreciat nu doar de colegii săi ci şi de colegi din alte partide.

Este trist că trebuie sa ne luăm rămas bun mult prea devreme de la fostul nostru coleg şi prieten, primvicepreşedinte al Organizatiei PSD Turda şi Consilier Local Turda, au spus la rândul lor, alţi colegi.

Corpul neînsufletit se află depus la Capela Oprişani ,urmând ca Slujba de înmormantare să aibă loc Miercuri 09 decembrie 2015 începând cu orele 12 la Catedrala ,,Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril”.

Dumnezeu să-l odihnească !
Sursă: http://www.turdanews.net/

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj