TURNEUL INTERNAȚIONAL ASUS ROMANIAN OPEN SQUASH, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL CLUJ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

 

Asus Romanian Open SquashÎn acest week-end, la Iulius Mall Cluj se va desfășura cel mai mare turneu de squash organizat în România. Pasionații de mișcare vor avea ocazia de a admira tactica celor mai buni jucători de squash, pe un impresionant teren special din sticlă.

De vineri până duminică, în perioada 11 – 13 noiembrie 2016, la Iulius Mall Cluj se va desfășura cea de-a patra ediție a turneului internațional de squash masculin și feminin Asus Romanian Open Squash. Este pentru al patrulea an consecutiv în care Iulius Mall găzduiește acest eveniment, oferindu-le iubitorilor de mișcare prilejul de a descoperi un sport antrenant. Competiția se va desfășura pe un teren de sticlă special amenajat, pentru a permite ca spectacolul să poată fi admirat de un public cât mai numeros.

În acest an, Asus Romanian Open Squash reunește peste 100 de jucători din țară și din stăinătate, dornici să cucerească cel mai important titlu al turneului. Țările reprezentate sunt Polonia, Ungaria, Grecia, Spania, Serbia, Marea Britanie, Bolivia, Finlanda șiRomânia. Printre participanții internaționali se numără și jucători de top, precum Iker Pajeres Bernabeu, unul dintre cei mai buni jucători de squash din Spania, precum și Shakeel Khan, fondatorul Khan Squash Academy.

Campionatul Asus Romanian Open Squash se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Squash şi este organizat de Asociaţia Pro Squash România.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj