Turda:Bărbat reținut pentru 24 de ore după ce a comis trei infracțiuni prevăzute de Codul Penal

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva IPJ Cluj
Foto: Arhiva IPJ Cluj

La data de 01.02.2018, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, în urma activităţilor de cercetare penală efectuate şi a probatoriului administrat, au identificat un bărbat de 35 ani, din Turda, faţă de care s-a dispus continuarea urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 ore pentru comiterea următoarelor infracţiuni:

– o infracțiune de „ tâlhărie ”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal, constând în aceea că, la data de 24.12.2017, în jurul orei 17:10, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe jos pe o alee din Turda, a fost agresată de o persoană necunoscută, care prin acte de violență a deposedat-o de o poșetă în care a avut mai multe bunuri personale, acte de identitate, suma de 450 lei și un telefon mobil, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1260 lei.

– o infracțiune de tentativă la tâlhărie , faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal, constând în aceea că la data de 17.01.2018, în jurul orei 09:00, în timp ce persoana vătămată se deplasa printre garaje pe raza municipiului Turda, a fost agresată de o persoană necunoscută, care, lovind-o de mai multe ori cu pumnii în zona feței, a încercat, dar nu a reușit, să o deposedeze de o poșetă.

– o infracţiune de furt și o infracțiune de lovire sau alte violențe, prevăzute şi pedepsite de Codul Penal, constând în aceea că la data de 23.01.2018, în jurul orelor 17:00, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe raza municipiului Turda, s-a întâlnit cu o persoană pe care o cunoaștea din vedere și care sub pretextul de a se uita la telefonul mobil al persoanei vătămate i l-a sustras. În seara aceleiași zile persoana vătămată s-a reîntâlnit cu persoana care i-a sustras telefonul, aceasta solicitându-i un cod de deblocare al telefonului și pentru că persoana vătămată a refuzat să îl dea, a lovit-o cu palma peste față.

În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj