Turda: Femeie amenintata de un barbat cu dezvaluiri din viata privata. Santajistul a fost retinut de politisti

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
politia
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj.

Astfel, la data de 5 mai a.c., bărbatul de 41 de ani, din Turda, a fost depistat în timp ce primea 1.000 de lei de la persoana vătămată, sumă pe care acesta ar fi solicitat-o pentru a nu dezvălui aspecte din viața privată și care ar putea fi compromițătoare pentru persoana vătămată.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 3 – 4 mai a.c., cel în cauză ar fi amenințat, cu acte de violență și dezvăluirea unor aspecte compromițătoare ale vieții private, o femeie de 34 de ani, din Turda.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Bărbatul urmează a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj