TRUCURI SPECTACULOASE DE ILUZIONISM, JOI, ÎN IULIUS PARC

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

01Vacanţa mare este îndrăgită de toţi copiii, dar mai ales de cei care se bucură de evenimente distractive în timpul lor liber. Pentru ca prichindeii să rămână cu cele mai frumoase amintiri, Mini Reactor şiIulius Mall Cluj le oferă un spectacol de magie în aer liber.

Joi, 6 august 2015, de la ora 17.00, Iulius Parc va fi scena unui eveniment cu totul aparte, care va dezvălui publicului minunata lume a iluzionismului. În călătoria magică, cei mici, dar şi cei mari, vor fi conduşi de Florin Suciu Buh, maestrul care demonstrează că orice este posibil. Show-ul este destinat tuturor pasionaţilor de trucuri, indiferent de vârstă, intrarea fiind liberă.

Magicianul va interacţiona cu cei prezenţi şi îi va surprinde cu numere spectaculoase, punându-le la încercare curiozitatea şi imaginaţia. Printre momentele care vor stârni hohote de râs sunt trucurile clasice de iluzionism cu sfori, biluţe, baloane şi alte obiecte jucăuşe. Însă, magicianul Florin Suciu Buh are pregătite şi numere mai complexe, în care va citi gândurile, va îndoi linguri cu puterea minţii, va face să dispară obiecte şi multe alte acţiuni ireale.

 Evenimentul din Iulius Parc este organizat de Com`on Cluj-Napoca, Magic Puppet şi Mini Reactor.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj