A treia ediţie a târgului Produs de Cluj la Floreşti

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

descărcare (1)Asociaţia Produs de Cluj, entitate care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează în perioada 23-25 iunie 2017, cea de-a treia ediţie a târgului de profil în localitatea Floreşti.

,,De pe lista locaţiilor unde caravana Produs de Cluj poposeşte şi anul acesta nu putea lipsi Floreştiul, cea mai mare comună din România. Suntem convinşi de faptul că floreştenii vor participa într-un număr foarte mare la acest târg şi vor aprecia exponatele prezentate de partenerii noştrii”, a declarat domnul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

            Locuitorii comunei, şi nu numai, sunt aşteptaţi la această ediţie a Târgului Produs de Cluj, de cca. 70 de producători şi artizani din judeţul Cluj, colaboratori tradiţionali ai Asociaţiei, precum şi de invitaţi speciali din judeţele învecinate. Astfel, pe parcursul celor trei zile de manifestări, floreştenii, dar şi clujenii, vor putea admira şi achiziţiona produse alimentare, uleiuri presate la rece, miere de albine şi produse apicole, prăjituri, pâine şi ciocolată de casă, ceaiuri, vinuri, ţuică, turtă dulce, gemuri, sucuri şi siropuri naturale. Toate acestea sunt preparate după reţete autentice, păstrate cu sfinţenie în familiile producătorilor.

            Artizanii vor expune costume din zona Transilvaniei, sculpturi în lemn, sticle decorative, produse din piele, articole realizate pe bază de lavandă, bijuterii lucrate de mână, ceramică, păpuşi şi alte jucării.

descărcare (3)Cei mici sunt aşteptaţi cu numeroase surprize, de la parcul de distracţii, la spectacole de magie, dar şi un atelier educativ şi amuzant de sculptură în fructe şi legume. Zilnic, artişti clujeni consacraţi, precum şi tinere talente, vor încălzi atmosfera pe scena special amenajată.

Târgul de la Floreşti încheie sezonul de primăvară al deplasărilor caravanei în judeţul Cluj, viitoarele evenimente organizare de Asociaţia Produs de Cluj urmând să aibă loc, în perioada următoare, la Sibiu, respectiv Timişoara.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj