Trei studente de la ştiinţe politice organizează o prezentare de modă în scop caritabil

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

prezentare de modaO echipă de trei studente de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării vă invită miercuri, 26 Noiembrie 2014, de la ora 20:30 la o prezentare de modă ce se va desfășura în Caro, cu scopul de a strânge fonduri pentru proiectul ”O masă caldă”.

Acest eveniment se află sub egida ”Prin cultură și artă să ajutăm!”, campanie ce are ca obiectiv oferirea unei mese calde copiilor din familii dezavantajate social şi persoanelor fără adăpost în fiecare zi de joi din săptămână. Prin această acțiune venim în sprijinul solidarităţii comunitare şi al consumului şi managementului responsabil al resurselor alimentare, valori globale ce promovează dezvoltarea sustenabilă şi lupta împotriva săraciei.

”Sunt atât de încântată că prin acest eveniment putem să aducem o bucurie în plus celor care au nevoie de cineva care să le aducă speranța în suflet. Clujenii sunt foarte deschiși cu privire la astfel de proiecte și sunt sigură ca datorită lor evenimentul va fi un succes”, a declarat Cristina Borș, una dintre organizatoare.

Strângerea de fonduri se va realiza în cadrul prezentării de modă. Acestă colecție de haine este realizată de Miniona, o tânără artistă din Cluj-Napoca, pasionată de creația vestimentară, fiind și ea entuziasmată de faptul că poate ajuta prin creațiile ei.

Așadar, vă așteptăm să participați la această prezentare în data de 26 Noiembrie 2014, de la ora 20:30, în Caro Vintage Club, aflat în Piața Muzeului, nr.6 din Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj