Trei medalii pentru elevii români la Olimpiada Internaţională de Biologie. Unul este din Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

bac-2014-bacalaureat-2014-limba-materna-probaElevii români participanţi la a XXV-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Biologie, desfăşurată în perioada 4-13 iulie în Bali, Indonezia, au obţinut trei medalii: o medalie de argint şi două medalii de bronz.

Mircea Dan Mirea, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova, a cucerit medalia de argint, iar Maria-Teodora Ilie, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa şi Andrei Moldovanu, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Cluj-Napoca, au obţinut bronz. Din lotul olimpic al României a făcut parte şi Theodora-Alexandra Constantin (Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” din Iaşi).

La ediţia din acest an a Olimpiadei Internaţionale de Biologie, au participat 244 de concurenţi din 61 de ţări. Elevii români revin în ţară duminică, 13 iulie, ora 19:50, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

Sursă foto: www.enational.ro

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj