TREI MECIURI ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ PENTRU “U” CLUJ

U-Rugby---afis-fcm-timisoara---FINAL---20140724---TIPARVineri, 1 august, de la ora 18.00, pe Cluj Arena, în etapa a 13-a a SuperLigii Naţionale CEC Bank Rugby, “U” Cluj o întâlneşte, pe teren propriu, pe RCM Timişoara, campioana en-titre a României şi ocupanta locului secund în clasament.

Meciul se anunţă foarte greu pentru studenţi, având în vedere numărul mare de accidentări din lot- nu mai puţin de şase, printre care se numără: căpitanul Cristian Podea, Cristian Murgoci, Andrei Diaconu, sau Van Vyk Mc Garth. Pe lângă acest dezavantaj de lot, din cauza unor modificări în programul competiţional, “U” Cluj va fi nevoită să dispute trei meciuri în interval de o săptămână. Astfel, după confruntarea cu Timişoara de vineri, studenţii au două partide în deplasare: cu Baia Mare (prima poziţie în clasament), marţi, 5 august, şi cu Dinamo Bucureşti, sâmbătă, 9 august.

“E foarte greu să faci faţă la trei meciuri într-o săptămână chiar şi cu lot complet, fără accidentări. Dacă eşti însă în situaţia noastră, şi, pe deasupra, două dintre adversare sunt campioana şi vicecampioana, iar a treia e concurenta directă la locul 6, ultimul care îţi mai dă dreptul să speri la careul de aşi, ce să mai zici?! Noi zicem că ne păstrăm speranţa şi încercăm să ne recuperăm pentru cel mai important meci dintre cele trei, “finala” cu Dinamo”, a punctat tehnicianul Universităţii Cluj, Bogdan Cantor.

Conform noului regulament al SuperLigii Naţionale de rugby, primele şase echipe joacă în play-off: primele două clasate se califică direct în semifinalele campionatului, iar ocupantele poziţiilor 3, 4, 5 şi 6 vor juca încrucişat pentru celelalte două locuri. În prezent, ”U” Cluj e pe locul 7 în clasament, cu 6 puncte, cu 4 puncte în spatele lui Dinamo.

Invitaţie la socializare, după meciul cu Timişoara

În ciuda situaţiei grele în care se află, clujenii sunt optimişti şi vor să se bucure de sportul pe care îl practică alături de toţi susţinătorii lor. Astfel, indiferent de rezultatul meciului cu Timişoara, conducerea “U” Cluj îi invită pe spectatorii prezenţi pe Cluj Arena să rămână şi la a “treia repriză”, de socializare şi nu numai. “Vrem să le facem o surpriză fanilor noştri, aşa că îi invităm să vină în număr (şi) mai mare decât de obicei să ne fie alături, vineri, 1 august, de la ora 18.00, pe Cluj Arena”.

Articole Noi