„Trei culori”, cunosc pe lume … și-au rămas doar două … ROȘU

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

psdRomânia este foarte aproape de campania electorală pentru alegerile parlamentare.  Cu toate că nu a început, găsim deja panouri ale diferitelor partide politice. Mai mult sau mai puțin cu sens, sloganuri deranjante sau nu, de departe cel mai grav aspect este să nu ști care este ordinea în care se folosesc culorile Tricolorului. 

Dacă unii ne salvează de toate și de toți, alții salvează Clujul de București, alții au rămas la Imnul Republicii Socialiste România.

„Trei culori”

….

Roșu, galben și albastru
Este-al nostru tricolor.
Se înalță ca un astru
Gloriosul meu popor.

….

Pentru că altfel nu se explică de ce după ce au fost mândri că sunt români, astăzi ne fac afișe cu tricolorul întors și ne îndeamnă să credem  în România. Noi credem în România, dar nu știm dacă să credem în ei. Credem totuși în Constituția României.

CONSTITUŢIA ROMÂNIEI

Simboluri naţionale

ARTICOLUL 12
(1) Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.

Dragi politicieni, dacă tot vă folosiți de culorile drapelului vreți o să faceți corect? S-a terminat cu Republica Socialistă România, gata!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj