Treasure Hunt a ajuns la cea de-a VI-a ediție. Competiția se va desfășura în perioada 21-22 mai 2016.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

DSC_0006jCel mai mare și mai distractiv concurs de Treasure Hunt a ajuns la cea de-a VI-a ediție. Competiția se va desfășura ca și până acum în cadrul Zilelor Clujului, în perioada 21-22 mai 2016.

„Treasure Hunt” este concursul care îmbină cunoştinţele despre Cluj-Napoca cu ingeniozitatea, distracţia şi spiritul de echipă şi dezleagă misterele ascunse în spatele indiciilor lăsate de organizatori. Aceştia vor căuta comorile Clujului pe trei trasee diferite, având de trecut mai multe probe incitante şi distractive.

DSC03395Concursul se va desfăşura în două etape. Prima etapă se va desfășura sâmbătă, 21 mai și va reuni la startul competiţiei 180 de participanţi împărţiţi în 60 de echipe mixte. Cea de-a doua etapă se va desfăşura duminică, 22 mai 2016 şi va avea ca participanţi finaliştii, în număr de 60 de competitori.

Pe lângă aventură și distracție, participanții vor concura pentru marele premiu de 1000 euro. Echipele ajunse pe locurile 2 și 3 vor fi premiate de asemenea cu 300, respectiv 200 de euro.

Premiile vor fi oferite de BETFAIR ROMANIA DEVELOPMENT.

Treasure Hunt CoverÎnscrierile se pot face până în data de 19 mai la Centrul de Informare Turistică, bld Eroilor nr. 6-8, Cluj-Napoca sau online AICI

Înainte de a începe procesul de înscriere, cei interesați sunt rugați să citească cu atenție regulamentul concursului disponibil pe www.zileleclujului.ro, secțiunea dedicată concursului Treasure Hunt.

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj