“Toți pentru înot și înot pentru toți!” – deviza care spune tot despre Sărbătoarea înotului organizată la Cluj-Napoca în perioada 3 – 4 noiembrie 2018

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

afisSÎ3Asociația Sports Culture organizează evenimentul de înot de 24 de ore ce va avea loc pentru prima dată la Cluj-Napoca. Sărbătoarea înotului se va desfășura în incinta Bazinului Olimpic Grigorescu, Bulevardul 1 Decembrie 1918, în perioada 3-4 noiembrie 2018. Vor fi 24 de ore de bună dispoziție petrecute alături de familie și prieteni, având ca laitmotiv un sport care ne poate face tuturor viața mai frumoasă.

Sărbătoarea înotului își propune popularizarea înotului ca și formă de mișcare sănătoasă pentru persoane de toate vârstele și sprijinirea comunității în conștientizarea multiplelor beneficii pe care acest sport le aduce. Organizatorii își doresc ca evenimentul să devină o tradiție anuală, lansând prima ediție în 2018 la Cluj-Napoca, Oraș Europen al Sportului.

Sunt așteptați la eveniment (potențiali) iubitori ai înotului, indiferent de vârstă și nivel de pregătire. Probele de înot programate pe durata celor 24 de ore oferă participanților posibilitatea de a alege dintr- o gamă variată de abordări ale înotului în echipă. Accentul va fi pus pe conștientizarea beneficiilor înotului, adoptarea acestuia în contextul unui stil de viață sănătos și al progresului individual, și nu pe competiție.

Înotătorii și susținătorii acestora vor fi implicați, pe întreaga durată a evenimentului, într-o serie de activități antrenante. În deschidere va fi inclus un moment demonstrativ care va consta în parcurgerea a 100 m crawl de către elitele înotului românesc.

Programul activităților planificate este după cum urmează:

Sâmbătă, 3 noiembrie 2018
10:00 Deschiderea evenimentului și încălzire
11:00 Proba de înot dedicată școlilor
13:00 Proba de înot sprint
21:00 Proba de înot anduranță
Duminică, 4 noiembrie 2018
9:00 Proba de înot dedicată companiilor
11:00 Cuvânt de închidere

Participarea în cadrul probelor de înot dedicate școlilor și companiilor este gratuită. Această facilitate a devenit posiblă prin sprijinul partenerilor (Primăria Cluj-Napoca, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca, Biblioteca Academiei Române) și sponsorilor evenimentului (Ara, Univer, Tupperware, ICPIAF Center, Jolly, Auchan, Decathlon, WorldClass, Regina Maria, Accesa, RebelDot).

Înscrierile sunt deschise și se pot face pe site-ul asociației până la data de 19 octombrie:
http://sportsculture.ro/index.php/inscriere-sarbatoarea-inotului-3-4-noiembrie-2018/

Pentru mai multe detalii privind evenimentul, vă invităm să vizitați site-ul (sportsculture.ro) și pagina de
facebook (www.facebook.com/SportsCultureCluj) a asociației.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj