Titus Corlăţean a demisionat. Meleşcanu este noul ministru al Afacerilor Externe

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

10661894_672870692826743_4786952573351289441_oMinistrul Titus Corlăţean a anunţat, luni, că l-a informat pe premierul Victor Ponta că a decis să-şi depună mandatul de ministru, menţionând că MAE îşi menţine poziţia că nu există baze legale pentru înfiinţarea de noi secţii de votare în străinătate la turul al doilea. Ulterior, Ponta anunţat că îl propune ministru al Afacerilor Externe pe Teodor Meleşcanu. 

Titus Corlăţean a declarat, luni, că MAE a primit un comunicat de la BEC privind lipsa unui impediment legal privind organizarea de noi secţii de vot, dar a precizat că acesta nu are forţă juridică, prin urmare nu poate încălca legea.

Corlăţean a spus că în noaptea de vineri spre sâmbătă, la 23.58, s-a primit la MAE pe fax un comunicat BEC în care se preciza că nu există niciun impediment legal pentru organizarea de noi secţii de votare. El a precizat că în hotărârea anterioară a BEC, act cu forţă juridică, nu există precizarea din comunicat, iar comunicatul nu are forţă juridică.

Premierul Victor Ponta a declarat că a primit la cabinet demisia lui Titus Corlăţean din funcţia de ministru al Afacerilor Externe.

Teodor Meleşcanu a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru de Externe în cursul după-amiezii ce a trecut. La ceremonia de depunere a jurământului au fost prezenţi premierul Victor Ponta, ministrul Teodor Meleşcanu şi consilieri de la Cotroceni.

Sursă: www. Mediafax.ro

Sursă foto: www.facebook.com

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj