TiMAF nominalizat la Europe Festival Awards 2014!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

TiMAFFestivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF este nominalizat pentru a 2-a oară consecutiv la categoria Best Indoor Festival în cadrul evenimentului Europe Festival Awards 2014.

Aflat în plină desfășurare, TiMAF se află din nou pe lista finaliștilor alături de cele mai mari festivaluri europene la concursul ce adună anual peste 300 de astfel de evenimente de pe întreag continentul. Cei care doresc să voteze și să susțină Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania în câștigarea titlului Best Indoor Festival sunt rugați să acceseze: https://www.surveymonkey.com/s/ZGVMCBP unde vor găsi toate detaliile referitoare la procesul de votare. Alături de TiMAF, pe listele de votare se regăsesc și alte 2 festivaluri clujene care sunt nominalizate la categoria Best Small Festival (Jazz in the Park) și Best Medium-Sized Festival (Electric Castle Festival). Gala Europe Festival Awards va avea loc pe 14 Ianuarie 2015 în Olanda la Eurosonic Noorderslag.

Cea de a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania are loc în perioada 3 – 19 octombrie 2014 şi cuprinde spectacole cu artişti internaţionali si naţionali, petreceri, competiţii de muzică, dans, fashion şi graffitii. Pentru detalii referitoare la program vă rugăm să consultați: www.timaf.com

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj