TIFF cauta tineri clujeni pentru a sarbatori impreuna majoratul

Piata Unirii -Romania Neimblanzita TIFF 2018 - Foto Marius MarisFestivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) ajunge, în acest an, la cea de-a 18-a ediție.

Printre numeroasele surprize pregătite se numără și un proiect special care va fi realizat cu implicarea directă a celor ce formează primul și cel mai fidel public al festivalului: clujenii. TIFF lansează, începând de astăzi, o inedită acțiune de casting în urma căreia vor fi selectați cei care vor sărbători alături de festival majoratul. Organizatorii caută tineri născuți și care continuă să trăiască în Cluj-Napoca și care vor împlini vârsta de 18 ani până în data de 31 decembrie a.c.

Aceștia sunt invitați să trimită până pe 4 februarie, pe adresa de mail 18ani@tiff.ro, 4 (patru) fotografii și datele complete de contact (nume, data nașterii, telefon, mail), alături de o caracterizare succintă, de maxim 3 fraze, în care să includă informații despre cine sunt, ce le place să facă în timpul liber și care sunt filmele lor preferate.

Fondat în 2002, în Cluj-Napoca, TIFF a reușit să devină foarte repede cel mai important eveniment dedicat filmului din România și unul dintre cele mai spectaculoase evenimente culturale anuale din zonă.

Numai anul trecut festivalul a atras, în cele 13 spații-partenere din oraș, peste 135.000 de participanți și a avut mai mult de 50 de evenimente sold-out. Anul acesta festivalul va avea loc între 31 mai și 9 iunie.
***
Ne puteți urmări pe:
www.tiff.ro | FB: TransilvaniaIFF | Twitter: TIFFRomania | Instagram
***
Festivalul Internațional de Film Transilvania este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului
Românesc și Asociația pentru Festivalul de Film Transilvania.

Articole Noi