Termenul de inscrieri la concursul ”Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetatori in Stiinta si Inginerie” a fost prelungit

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

afis premiul Rada MihalceaPerioada de inscriere in concursul  ”Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetatori in Stiinta si Inginerie” se prelungeste pana la data de 20 mai 2016.
Concursul, ajuns in acest an la cea de-a doua editie, isi propune recunoasterea tinerilor cercetatori din domeniul stiintei si ingineriei care, prin munca lor, au demonstrat excelenta si au adus contributii extraordinare in domeniul lor de specialitate si societatii.
Castigatorii concursului vor primi cate o diploma si o suma de bani, care vor fi inmanate in cadrul unei festivitati organizate de catre Primaria municipiului Cluj-Napoca, impreuna cu Prof. Rada Mihalcea, in cursul lunii iulie.

Premiul ”Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetatori in stiinta si Inginerie” – editia a II-a

Primaria municipiului Cluj-Napoca, impreuna cu prof. Rada Flavia Mihalcea, cetatean de onoare al municipiului, organizeaza cea de-a doua editie a concursului ”Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetatori in stiinta si Inginerie”, care isi propune recunoasterea tinerilor cercetatori din domeniul stiintei si ingineriei care, prin munca lor, au demonstrat excelenta si au adus contributii extraordinare in domeniul lor de specialitate si societatii.

nscrierile se pot face pana in data de 20 mai 2016, iar castigatorii concursului vor fi anuntati in 15 iunie. Castigatorii concursului vor primi cate o diploma si o suma de bani, care vor fi inmanate in cadrul unei festivitati organizate de catre Primaria municipiului Cluj-Napoca, impreuna cu Prof. Rada Mihalcea, in cursul lunii iulie.
Conditii de participare:
Se califica pentru candidatura la acest premiu toti cei care lucreaza in cercetare intr-un domeniu de stiinta sau inginerie, la universitati, institute de cercetare sau companii din intreaga tara. Candidatii trebuie sa nu depaseasca varsta de 35 de ani, impliniti pana la data de 31 decembrie 2016 (inclusiv).
Se solicita nominalizari si autonominalizari care sa contina urmatoarele documente:
  1. Scrisoare de nominalizare care sa sublinieze meritele candidatului si sa demonstreze motivul pentru care candidatul este potrivit pentru premiul “Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetatori in stiinta si Inginerie”
  2. Curriculum Vitae al candidatului.
  3. Trei scrisori de recomandare.
  4. O copie dupa buletinul de identitate al candidatului.
La solicitarea comisiei de acordare a Premiului  „Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetatori in stiinta si Inginerie” se pot solicita si materiale aditionale.
Calendarul desfasurarii concursului pentru anul 2016:
Materialele vor fi trimise in format electronic la adresa de e-mail tineri.cercetatori.stiinta.ing@gmail.com pana la data de 20 mai 2016. Scrisorile de recomandare trebuie trimise direct de catre referenti la aceeasi adresa de e-mail tot pana la data de 20 mai 2016.
Aplicatiile primite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.
Nominalizarile vor fi evaluate de o comisie format din cercetatori din domeniul stiintei si ingineriei, prezidata de Prof. Rada Mihalcea (University of Michigan).
Pentru orice intrebari referitoare la acest acest concurs, puteti scrie la adresa tineri.cercetatori.stiinta.ing@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj