Termenul de depunere a cererii de finanţare europeană a proiectului intermodal de la Aeroport a fost amânat

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
aeroport
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Urmare a informării transmise de Ministerul Fondurilor Europene Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj şi redirecţionată Consiliului Judeţean Cluj, referitoare la extinderea termenului de depunere a cererii de finanţare prin programul CEF Transport 2014 până la data de 3 martie 2015,  ora 17,00,  Consiliul  Judeţean Cluj  şi  Aeroportul  Internaţional  „Avram Iancu” Cluj  au  convenit asupra continuării demersurilor necesare pentru depunerea în termen a cererii de finanţare pentru proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal de pasageri şi marfă la Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj”.

Totodată, forul administrativ judeţean şi Aeroportul clujean reafirmă faptul că dezvoltarea şi extinderea  Aeroportului  Internaţional  „Avram Iancu”  Cluj,  inclusiv  proiectul  privind  crearea  unui sistem de transport intermodal reprezintă un obiectiv de maximă importanţă în cadrul Strategiei de Dezvoltare a Judeţului, constituind, totodată, proiecte prioritare ale Consiliului Judeţean Cluj.

În acelaşi timp, Consiliul Judeţean Cluj şi Aeroportul salută adoptarea de către Guvern a Master Planului General de Transport al României în cadrul căruia, pentru sectorul aerian, au fost prevăzute investiţii totale în sumă de 1,327 miliarde de euro din care Aeroportului Internaţional „Avram Iancu”Cluj  îi  revin  131,143 milioane  de  euro  iar  proiectului  de  transport  intermodal  de  la Cluj   34  de milioane de euro. Urmare a adoptării acestui document cu caracter strategic, obiectivele de investiţii propuse de Aeroport referitoare la infrastructura aeroportuară vor fi reanalizate în cadrul Consiliului de Administraţie al Aeroportului iar ulterior vor fi supuse spre aprobare în cadrul Consiliului Judeţean Cluj.

În contextul nou creat, Consiliul Judeţean Cluj şi „Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj” vor întreprinde în perioada imediat următoare demersurile necesare în vederea adaptării studiilor şi proiectelor deja elaborate la prevederile Master Planului de Transport recent aprobat.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj