Tengo și JSF încheie cu victorie turul campionatului de futnet

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

futnet 3Amânate în urmă cu o săptămână din cauza participării echipei Tengo Salonta în Interligă, ultimele două jocuri ale turului campionatului de futnet s-au disputat sâmbătă, 1 iulie, la sala Sándor Péter din Salonta.

În deschidere, echipa de seniori Tengo Salonta, lipsit de aportul liderului Georgel Bobiș, a dispus de Futnet Timișoara cu 5-0, după o dispută mai strânsă decât arată scorul final.

După un succes facil al gazdelor la dublu (11-4 în ambele seturi), a urmat un duel animat la simplu între Nagy Darius și Gabi Voicu, încheiat cu victoria jucătorului de la Tengo (15-13, 7-11, 11-6). Au urmat succesele repurtate la triplu și dublu doi de către Tengo (ambele cu 2-0), pentru ca ultima partidă de triplu să ofere un nou duel echilibrat, adjudecat în cele din urmă de amfitrioni cu 11-6 și 11-9 în fața unei echipe bănățene extrem de ambițioase. În urma acestui succes, echipa pregătită de Vasile Sorean sr. a revenit în fruntea clasamentului general, la finalul turului.futnet 2

Pentru Tengo Salonta au evoluat Alex Sorean, Nagy Darius, Bagosi István, Vasile Sorean jr., Ilyés Gergö și Denis Purja, în timp ce gruparea timișoreană a mizat pe Gabriel Voicu, Csösz Krisztian (jucător salontan care evoluează pentru echipa de pe Bega), Alex Macedonean și Daniel Pavlov.

Disputa juniorilor de la Tengo cu JSF Cluj a început sub semnul echilibrului, echipa oaspete reușid să câștige primul meci de dublu cu 2-1 (12-10, 5-11, 11-5), trecându-și în cont apoi victorii facile (2-0) la simplu, triplu, dublu și triplu, impunându-se la general cu 5-0.

futnetTengo Juniori a mizat pe Gál Szabolcs, Lăzău Norbert, Halász Dániel (înainte cu o zi de etapă a împlinit 14 ani), Mark Bence, Bondar Berci și Suciu David, în timp ce pentru JSF au evoluat Antal Gabriel, Florin Bozga, Paul Negru (a obținut punctul care a pus capăt ultimului joc de triplu), Alin Bălan și Otvos Bogdan.

Campionatul de futnet va lua o pauză de o lună, prima etapă din retur fiind programată pe 5 august.

Așa cum arată și imaginile, disputele de la Salonta au oferit dueluri spectaculoase la fileu

Vă invităm pe pagina oficilă de facebook a Asociatiei de FUTNET

www.facebook.com/futnet.ro/

Foto: Peti BOROS

futnet 1 futnet 4

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj