TEDxCluj 2021 Together marchează un deceniu de când aduce oameni și povești împreună.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

TEDxCluj a anunțat o nouă dată pentru ediția aniversară de 10 ani, cu tema Together – 12 iunie 2021.

TEDxCluj 1

Astfel, sâmbătă, 12 iunie 2021, ne vedem pe BT Arena din Cluj-Napoca pentru a celebra împreună 10 ani de prietenie, comunitate și inspirație la TEDxCluj 2021.

Evenimentul va fi de tip hybrid, cu participare atât offline cât și online.

Locația evenimentului este BT Arena Cluj Napoca, o locație care va permite implementarea măsurilor sanitare si de distanțare sociala necesare la momentul evenimentului.

Participanții care vor opta pentru opțiunea online vor viziona discursurile din confortul casei lor, prin live streaming.

Majoritatea speakerilor anunțați în 2020 au reconfirmat prezența la eveniment în 2021.

Andi Moisescu, Oana Rotariu, Roberto Pătrășcoiu, Raluca Anton, Mandy Hickson sunt doar câteva dintre numele cu care ne întâlnim la ediția 2021 a TEDxCluj.

Lista de speakeri și biletele sunt disponibile pe site-ul evenimentului https://tedxcluj.com.

TEDxCluj

TEDxCluj 2021 – Together

Împreună vine de la toți pentru unul și unul pentru toți. Împreună vine de la momentul acela în care ne dăm seama că doar așa putem muta munții din loc.

Împreună înseamnă începuturi și continuități.

Împreună n-are nevoie de descriere sau de explicații, pentru că e bine să ne gândim la cât de multe am trăit împreună.

La sfârșitul zilei, viața nu este despre lucrurile pe care le facem, ci despre oamenii alături de care facem acele lucruri #Împreună.

10gether reprezintă 3.000 de participanți (online & offline) din Cluj Napoca, din întreaga țară și din afara ei.

Aceștia nu se cunosc între ei, dar vibrează împreună la auzul unei idei, se regăsesc într-o lecție învățată și îndrăznesc să vadă cât de aproape este limita cerului.

Unitatea este conceptul care definește tema de anul acesta.

Un deceniu de TEDxCluj

Ultimii 10 ani au inspirat la TEDxCluj peste 10.000 de participanți și peste 230 de speakeri.

Profilul participanților este atât de divers, însă un lucru e cert: toți sunt pasionați de evoluție si de inovație.

Drept dovadă, în ediția din 2019, 25% dintre cei prezenți au provenit din zona IT.

Predomină, însă, și comunități entuziaste din marketing, publicitate și finanțe.

Speakerii nu își vor expune pe scenă rezultatele profesionale, care, fără îndoială, există. Ei se vor afla în fața publicului pentru a transmite timp de 8 până la 12 minute o idee, un mesaj, un strigăt, un îndemn, scopul final fiind ca spectatorii să plece cu un sentiment de bogăție, de revelație, de inspirație.

La final, niciun video sau un discurs nu au valoare fără oamenii care cred într-o poveste și o transmit mai departeprin fapte concrete.

De-a lungul celor 10 ani TEDxCluj au inspirat: Oana Pelea, Andrei Gheorghe, Dani Oțil, Florin Piersic Jr.,Răzvan Exarhu, Nicolae Maniu, Mihai Ghyka, Solomon Marcus, Prințesa Marina Sturdza, Dr. Raed Arafat, Cristian Lupșa, Cosmin Alexandru, Brad Blanton, Vintila Mihăilescu, Nic Sârbu, Melania Medeleanu, George Buhnici, Vlad Voiculescu, Andrei Roșu.

Vadmir Drăghia la #TEDxCluj2019 – What If:

“Fiecare faptă bună făcută și nespusă este pe jumătate irosită. De ce? Pentru că lumea în care trăim are nevoie de exemple pozitive. (…)

Propun în schimb, să învățăm să facem din egoism bine, să facem bine pentru noi.

Și dacă învățăm să facem bine, pentru că prima dată nouă ne facem binele ăla, nu trebuie să ne schimbăm.

În schimb, schimbăm radical în bine lumea în care trăim”, spunea Vladmir Drăghia la #TEDxCluj2019 – What If.

TEDxCluj a crescut odată cu fenomenul internațional. Primul eveniment a avut loc in 2010, cu 100 de participanți.

Trei ani mai târziu, deja găzduia 1.000 de participanți iar numărul acestora a început să crească de la an la an. În prezent, este cea mai mare desfășurare TEDx din Romania.

Cristian Dascălu, Curator TEDxCluj:

„Emoția generată de peste 3000 de persoane care vibrează la unison atunci când sunt atinse de magia unei voci sau a unei trăiri este unică.

Acest lucru se intâmplă de 10 ani, datorită TEDxCluj, prin energia a peste 10.000 de participanti.  Împreună putem extinde limitele în absolut orice.

Iar tocmai acest crez ne-a condus să vrem să oferim din nou acest sentiment de apartenență a unei comunități oricui crede in aceasta forță. 

Poveștile nu se nasc singure, ele prind viața, trăiesc si se înmulțesc împreună, rolul nostru este doar să le transmitem și să le ascultăm!”, a declarat Cristian Dascălu, Curator TEDxCluj.

Ce este TED

TED este o marcă a conferințelor în care unii dintre cei mai importanți gânditori și activiști ai lumii sunt invitați să împărtășească informații din domeniile de care sunt pasionați.

TED își definește misiunea ca “idei care merită să fie răspândite”.

“TED” vine de la Technology, Entertainment, Design, trei domenii largi care, în mod colectiv, ne modelează viitorul.

Evenimentul în sine este chiar mai amplu, prezentând idei care contează în orice disciplină. Participanții îl numesc “cel mai bun tratament pentru creier” și “o călătorie de patru zile in viitor”.

Până în prezent, s-au organizat evenimente TEDx în peste 130 de țări – susținute în peste 100 de limbi, care au publicat online peste 30.000 de discursuri, accesibile oricui, oricând, în mod gratuit.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului: https://tedxcluj.com sau pe pagina de Facebook.

Partenerii evenimentului:

Radio Impuls, E-ON, SIG Combibloc, Nagarro, Telenav, sunt partenerii evenimentului și stau alături de idei care merită împărtășite.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj