Teatrul „Puck” prezintă două spectacole gratuite pentru copiii cu nevoi speciale în cadrul programului „Săptămâna bunăvoinţei”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
puck
Foto: Arhiva

Teatrul de Păpuşi Puck”, instituţie de cultură subordonată Consiliului Judeţean Cluj, organizează cea de-a XII-a ediţie a programului Săptamâna bunăvoinţei”.

Miercuri, 25 noiembrie, de la ora 10:00, elevii de la Şcoala Specială Gimnazială „Transilvaniadin comuna Baciu vor putea viziona gratuit spectacolul interactiv de magie şi ventrilocie „Hocus Pocus”.
Joi, 26 noiembrie, de la ora 12:00, elevii Şcolii Speciale Gimnaziale “Kozmutza Flora” vor avea ocazia de a vedea reprezentaţia piesei „Elefănţelul curios” la sediul Teatrului “Puck” (spectacol în limba maghiară).
„Săptămâna bunăvoinţei” este o acţiune iniţiată de Teatrul „Puck” în anul 2004,  în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj.
Programul îşi propune, la fel ca în anii anteriori, să fie un gest cald de prietenie şi bunăvoinţă adresat copiilor cu nevoi speciale. Scopul acestui demers constă în promovarea toleranţei, empatiei, sprijinului şi atenţiei oferite persoanelor din categorii defavorizate, prin apel la actul artistic, ca mijloc de comunicare.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj